Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JANOSIK SIENIAWA Team Krynica
442 Tactiek taktyka1
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.7 gemiddelde waardering 56.5
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Putaansuu speelt de bal door. Dieleman probeert naar een medespeler te passen. Kuralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu geeft een hoge lob. Dunăre springt en kopt de bal. Kumarins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerede met de inworp. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu geeft de bal voor. Dunăre krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Team Krynica 1:0

24e minuut.
Dunăre is nu in balbezit. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi passt de bal zonder na te denken. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Dejnowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ashton geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dhont zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Putaansuu geeft een lange en hoge pass. Kuralić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Gerede de bal. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Dunăre de bal. Dunăre schiet op doel. Kumarins bokst de bal weg. Kuralić rent richting de bal. Kuralić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dunăre is nu in balbezit. Dunăre haalt uit met een fantastische trap. Kumarins bokst de bal weg. Liaño verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teodosiu zal de hoekschop nemen. Kumarins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dunăre is nu in balbezit. Dunăre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Team Krynica 2:0

34e minuut.
Liaño onderschept slim de pass. Dieleman onderschept slim de pass. Dieleman passt de bal zonder na te denken. Putaansuu rent richting de bal. Putaansuu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuralić draait met de bal, schiet en ... Kumarins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Team Krynica 3:0

38e minuut.
Putaansuu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Liaño de bal. Ashton bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunăre onderschept slim de pass. Dunăre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Team Krynica 4:0

40e minuut.
Biaram geeft een lange en hoge pass. Madgearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madgearu passt de bal met de wreef. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 47%, Team Krynica 53%.
KS JANOSIK SIENIAWA - Team Krynica 4:0

47e minuut.
Dhont onderschept slim de pass. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dhont. Dhont krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Kuralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuralić passt de bal zonder na te denken. Dunăre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunăre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Dunăre de bal. Dunăre probeert naar een medespeler te passen. Dieleman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuralić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuralić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Team Krynica 5:0

56e minuut.
Putaansuu geeft een hoge lob. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuralić onderschept slim de pass. Kuralić haalt uit met een fantastische trap. Kumarins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Team Krynica 6:0

59e minuut.
Kuralić rent richting de bal. Kuralić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Teodosiu de bal. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. Dunăre krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Vidák passt de bal zonder na te denken. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu passt de bal met de wreef. Dunăre is nu in balbezit. Dunăre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ashton kopt de bal weg. Rodríguez Córdoba probeert de bal aan de voet te houden. Teodosiu speelt de bal door. Kuralić rent richting de bal. Kuralić draait met de bal, schiet en ... Kumarins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Gerede rent richting de bal. Gerede passt de bal met de wreef. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. Dunăre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunăre haalt uit met een fantastische trap. Kumarins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Minh Khôi de bal onder controle te krijgen. Dieleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieleman passt de bal in één keer door. Kuralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuralić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vogado speelt de bal door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dieleman onderschept slim de pass. Dieleman met een sublieme pass. Kuralić speelt de bal door. Klungelig pakt Dunăre de bal. Dunăre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cabrera passt de bal in één keer door. Gerede heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda geeft een hoge lob. Pilarczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 47%, Team Krynica 53%.
KS JANOSIK SIENIAWA - Team Krynica 6:0