Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc chmurka Lwy Kleosin
sd Tactiek B-O
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten solid
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas onderschept slim de pass. Tiutiunikas probeert naar een medespeler te passen. Rorison bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorison draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Rokosza geeft een hoge lob. Korytek is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smoluchowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Smolik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Lwy Kleosin 1:0

9e minuut.
Portello probeert naar een medespeler te passen. Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanes passt de bal met de wreef. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bychowiec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szafarz. Bychowiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bychowiec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Korytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çiftja bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytek verovert de bal door een tackle van achteren. Korytek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Korytek is nu in balbezit. Wnetkurha rent richting de bal. Korytek onderschept slim de pass. Korytek geeft een lange en hoge pass. Smolik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Lwy Kleosin 2:0

24e minuut.
Mundi passt de bal zonder na te denken. Tusk is nu in balbezit. Tusk passt de bal zonder na te denken. Korytek rent richting de bal. Korytek draait met de bal, schiet en ... Anguita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Inworp. Yanes met een snelle inworp. Kałamarz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rorison de bal. Rorison draait met de bal, schiet en ... Babbl bokst de bal weg.

33e minuut.
Anguita met een harde bal richting middenveld. Tiutiunikas kopt de bal weg. Rorison is nu in balbezit. Rorison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Lwy Kleosin 2:1

39e minuut.
Portello is nu in balbezit. Tiutiunikas onderschept slim de pass. Rokosza maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rokosza naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tiutiunikas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tiutiunikas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rorison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Strzałka kopt de bal weg. Daar is Rorison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorison onderschept slim de pass. Rorison schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Smolik passt de bal in één keer door. Bychowiec geeft een lange en hoge pass. Korytek is nu in balbezit. Daar is Korytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korytek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 47%, Lwy Kleosin 53%.
Fc chmurka - Lwy Kleosin 2:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mundi heeft problemen om de bal te vangen. Mundi geeft een lange en hoge pass. Korytek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Lwy Kleosin 3:1

48e minuut.
Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă geeft de bal voor. Smolik rent richting de bal. Smolik probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tiutiunikas heeft problemen om de bal te vangen. Strzałka speelt de bal door. Rorison rent richting de bal. Rorison haalt uit met een fantastische trap. Baltă kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yanes neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rorison bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Lwy Kleosin 3:2

57e minuut.
Szafirski passt de bal met de wreef. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tusk krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Smoluchowski geeft de bal voor. Okoń is nu in balbezit. Smolik onderschept slim de pass. Smolik haalt uit met een fantastische trap. Anguita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Lwy Kleosin 4:2

70e minuut.
Tusk rent richting de bal. Tusk passt de bal zonder na te denken. Smoluchowski speelt de bal door. Korytek is nu in balbezit. Korytek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bychowiec speelt de bal door. Okoń speelt de bal door. Klungelig pakt Wnetkurha de bal. Korytek rent richting de bal. Korytek draait met de bal, schiet en ... Anguita bokst de bal weg. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Lwy Kleosin 5:2

84e minuut.
Çiftja probeert naar een medespeler te passen. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorison tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rorison krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Baltă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă begaat een overtreding. Baltă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 47%, Lwy Kleosin 53%.
Fc chmurka - Lwy Kleosin 5:2