Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morcinka Company Opole Cats
kara Tactiek 541
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 39.4
solid Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak geeft een lange en hoge pass. Apostol probeert de bal aan de voet te houden. Rochacki rent richting de bal. Rochacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak verovert de bal door een tackle van achteren. Chełminiak passt de bal met de wreef. Veizaga rent richting de bal. Veizaga geeft een lange en hoge pass. Janko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Apostol met een snelle inworp. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zdun. Zdun krijgt een gele kaart. Sobkowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Freije met een snel genomen vrije trap. Korunić rent richting de bal. Korunić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Opole Cats 1:0

14e minuut.
Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki rent richting de bal. Rochacki passt de bal zonder na te denken. Veizaga is nu in balbezit. Veizaga geeft de bal voor. Janko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Avalos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Korunić de bal. Morón Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunić onderschept slim de pass. Korunić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Apostol probeert naar een medespeler te passen. Freije is nu in balbezit. Freije geeft de bal voor. Avalos is nu in balbezit. Avalos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Opole Cats 2:0

32e minuut.
Akimowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Korunić de bal. Korunić passt de bal met de wreef. Avalos probeert de bal met de borst te controleren. Avalos haalt uit met een fantastische trap. Kotwicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Zdun verovert de bal door een tackle van achteren. Zdun probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sobkowicz neemt de hoekschop. Avalos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Andrade geeft een hoge lob. Inworp. Sobkowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avalos is nu in balbezit. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Andrade kan de bal niet met de borst controleren. Avalos is nu in balbezit. Avalos met een sublieme pass. Korunić is nu in balbezit. Korunić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bartoletti kopt de bal weg. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije passt de bal in één keer door. Avalos rent richting de bal. Avalos schiet op doel. Kotwicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bartoletti speelt de bal door. Akimowicz rent richting de bal. Antkowiak begaat een overtreding. Akimowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morcinka Company 45%, Opole Cats 55%.
Morcinka Company - Opole Cats 2:0

50e minuut.
Akimowicz kopt de bal weg. Sobkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Andrade legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobkowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avalos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kotwicz bokst de bal weg. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Akimowicz passt de bal zonder na te denken. Avalos rent richting de bal. Avalos passt de bal in één keer door. Korunić is nu in balbezit. Korunić haalt uit met een fantastische trap. Kotwicz bokst de bal weg.

62e minuut.
Avalos rent richting de bal. Avalos passt de bal zonder na te denken. Korunić rent richting de bal. Korunić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Opole Cats 3:0

64e minuut.
Morón Vizcaíno is nu in balbezit. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos met een sublieme pass. Korunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zdun speelt de bal door. Klungelig pakt Chełminiak de bal. Chełminiak geeft een lange en hoge pass. Rochacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Opole Cats 3:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stafidă komt het veld opgelopen. Zari komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zari onderschept slim de pass. Stanny rent richting de bal. Zari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zari krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Veizaga onderschept slim de pass. Veizaga geeft een hoge lob. Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. Janko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Voinescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zdun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostol probeert naar een medespeler te passen. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Apostol is nu in balbezit. Zdun verovert de bal door een tackle van achteren. Zdun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rochacki de bal. Rochacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zari is nu in balbezit. Zari passt de bal in één keer door. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Opole Cats 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morcinka Company 36%, Opole Cats 64%.
Morcinka Company - Opole Cats 4:1