Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Zagłębie Dąbrowskie Ks Jarocin
Bu Tactiek off
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Huber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzalan verovert de bal door een tackle van achteren. Franzinelli rent richting de bal. Franzinelli draait met de bal, schiet en ... Kostelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Zagłębie Dąbrowskie - Ks Jarocin 1:0

4e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. Franzinelli rent richting de bal. Franzinelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Uzalan kopt de bal weg. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini geeft de bal voor. Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pęcak heeft problemen om de bal te vangen. Mircea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baxter. Baxter krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Skipp passt de bal met de wreef. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini passt de bal zonder na te denken. Huber is nu in balbezit. Huber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Štěteček geeft een hoge lob. Orellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzinelli onderschept slim de pass. Franzinelli draait met de bal, schiet en ... Kostelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Lazzarini geeft een lange en hoge pass. Pisati kopt de bal weg. Franzinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzinelli schiet op doel. Kostelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Zagłębie Dąbrowskie - Ks Jarocin 2:0

34e minuut.
Huber probeert naar een medespeler te passen. Pisati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisati passt de bal zonder na te denken. Pastor is nu in balbezit. Pastor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Pisati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisati passt de bal in één keer door. Franzinelli heeft problemen om de bal te vangen. Franzinelli schiet op doel. Kostelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Zagłębie Dąbrowskie - Ks Jarocin 3:0

37e minuut.
Huber rent richting de bal. Mircea onderschept slim de pass. Franzinelli begaat een overtreding. Franzinelli krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Uzalan met een snelle inworp. Vlădulescu speelt de bal door. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pastor geeft de bal voor. Orellano onderschept slim de pass. Pisati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisati geeft een hoge lob. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Skipp geeft de bal voor. Jeftić is nu in balbezit. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber haalt uit met een fantastische trap. Kostelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Zagłębie Dąbrowskie - Ks Jarocin 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Zagłębie Dąbrowskie 42%, Ks Jarocin 58%.
Huragan Zagłębie Dąbrowskie - Ks Jarocin 4:0

58e minuut.
Varlamov probeert naar een medespeler te passen. Mościcki is nu in balbezit. Mościcki speelt de bal door. Mircea rent richting de bal. Mircea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Prusinowski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini passt de bal met de wreef. Huber is nu in balbezit. Huber schiet op doel. Kostelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Zagłębie Dąbrowskie - Ks Jarocin 5:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenning komt het veld opgelopen. Dottarelli komt het veld opgelopen. Catz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dottarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftić verovert de bal door een tackle van achteren. Jeftić speelt de bal door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Mościcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxter passt de bal zonder na te denken. Jenning rent richting de bal. Jenning geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ring komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Vlădulescu is nu in balbezit. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor passt de bal met de wreef. Jenning bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenning draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Zagłębie Dąbrowskie 38%, Ks Jarocin 62%.
Huragan Zagłębie Dąbrowskie - Ks Jarocin 5:0