Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sobięcin Wałbrzych K.S Amator Jesionka
laga1 Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
53 gemiddelde waardering 49.1
very good Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Matusik is nu in balbezit. Matusik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Griff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griff geeft de bal voor. Sergipano krijgt zijn hoofd ertegen. Pico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejko passt de bal zonder na te denken. Willwersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Willwersch haalt uit met een fantastische trap. Cebeiroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - K.S Amator Jesionka 0:1

11e minuut.
Cansani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fratini. Dau raakt geblesseerd tijdens het duel. Sergipano komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dejko is nu in balbezit. Dejko passt de bal in één keer door. Willwersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella schiet op doel. Cebeiroa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Willwersch heeft problemen om de bal te vangen. Matusik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Willwersch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fratini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cebeiroa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - K.S Amator Jesionka 0:2

16e minuut.
Procopio onderschept slim de pass. Procopio probeert naar een medespeler te passen. Dejko met een sublieme pass. Willwersch rent richting de bal. Willwersch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Jurion verovert de bal door een tackle van achteren. Cansani geeft de bal voor. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fratini de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Griff zal de hoekschop nemen. Sergipano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - K.S Amator Jesionka 1:2

26e minuut.
Tun met een snelle inworp. Klungelig pakt Kónya de bal. Kónya geeft de bal voor. Willwersch rent richting de bal. Willwersch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sergipano rent richting de bal. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dau speelt de bal door. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov schiet op doel. Pico bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobięcin Wałbrzych 53%, K.S Amator Jesionka 47%.
Sobięcin Wałbrzych - K.S Amator Jesionka 1:2

48e minuut.
Pico speelt de bal door. Bergendahl kopt de bal weg. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ... Cebeiroa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - K.S Amator Jesionka 1:3

52e minuut.
Kónya is nu in balbezit. Kónya passt de bal met de wreef. Bergendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kónya is nu in balbezit. Kónya geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Daar is Sergipano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihlanen speelt de bal door. Procopio rent richting de bal. Verdixanov onderschept slim de pass. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - K.S Amator Jesionka 2:3

59e minuut.
Fratini kopt de bal weg. Serocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansani speelt de bal door. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Pico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Serocki is nu in balbezit. Cansani verovert de bal door een tackle van achteren. Cansani geeft een lange en hoge pass. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Pico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczygło komt het veld opgelopen. Glody komt het veld opgelopen. Kessler komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Serocki speelt de bal door. Glody bereikt de bal nog maar net als eerste. Glody passt de bal met de wreef. Willwersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Willwersch draait met de bal, schiet en ... Szczygło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - K.S Amator Jesionka 2:4

77e minuut.
Pihlanen probeert naar een medespeler te passen. Dau bereikt de bal nog maar net als eerste. Dau met een sublieme pass. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Pico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano draait met de bal, schiet en ... Pico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zušťák geeft een hoge lob. Jurion verovert de bal door een tackle van achteren. Pihlanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlanen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fratini de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobięcin Wałbrzych 43%, K.S Amator Jesionka 57%.
Sobięcin Wałbrzych - K.S Amator Jesionka 2:4