Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIOSŁAPL F.C. KURAK
jazda Tactiek miodek
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
54.7 gemiddelde waardering 59
excellent Schieten very good
very good Passen outstanding
solid Verdedigen formidable


7e minuut.
Koń rent richting de bal. Koń passt de bal in één keer door. Szmajdziński met een sublieme pass. Villena is nu in balbezit. Villena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Koń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Day de bal. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena schiet op doel. Paal! Villena is nu in balbezit. Villena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Dróżdż geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maqueira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koń rent richting de bal. Koń geeft een lange en hoge pass. Pudysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villena rent richting de bal. Villena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - F.C. KURAK 1:0

19e minuut.
Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll probeert naar een medespeler te passen. Kawecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawecki geeft de bal voor. Podbrożny krijgt zijn hoofd ertegen. Bruschi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIOSŁAPL - F.C. KURAK 1:1

24e minuut.
Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll passt de bal in één keer door. Kawecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawecki geeft de bal voor. Podbrożny krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny passt de bal in één keer door. Kawecki rent richting de bal. Kawecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto met de inworp. Kukrika met een sublieme pass. Kawecki rent richting de bal. Kawecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kawecki geeft een lange en hoge pass. Podbrożny rent richting de bal. Kędziora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Podbrożny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podbrożny neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bruschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 52%, F.C. KURAK 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIOSŁAPL - F.C. KURAK 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt Villena de bal. Kukrika speelt de bal door. Kawecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawecki geeft een hoge lob. Podbrożny springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Gałuszka is nu in balbezit. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Engmann rent richting de bal. Villena onderschept slim de pass. Villena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Urbina geeft de bal voor. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft een hoge lob. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - F.C. KURAK 1:2

65e minuut.
Kukrika speelt de bal door. Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft de bal voor. Podbrożny krijgt zijn hoofd ertegen. Bruschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Szmajdziński rent richting de bal. Szmajdziński passt de bal in één keer door. Ganaj rent richting de bal. Ganaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIOSŁAPL - F.C. KURAK 2:2

77e minuut.
Daar is Day, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Engmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Villena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tremoulinas de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ganaj neemt de hoekschop. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - F.C. KURAK 3:2

79e minuut.
Bruschi trapt de bal weg van het doel. Villena kopt de bal weg. Ganaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaj draait met de bal, schiet en ... Pudysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - F.C. KURAK 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 60%, F.C. KURAK 40%.
WIOSŁAPL - F.C. KURAK 4:2