Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MIKOŁAJE Klucha Team
aga Tactiek taktyka zwykła
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 65
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


13e minuut.
Hohlov met een sublieme pass. Daar is Soare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białkowski is nu in balbezit. Białkowski haalt uit met een fantastische trap. Harčár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIKOŁAJE - Klucha Team 0:1

14e minuut.
Białkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo speelt de bal door. Pinczés is nu in balbezit. Pinczés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Smokowski is nu in balbezit. Smokowski met een sublieme pass. Iwaszko heeft problemen om de bal te vangen. Iwaszko probeert naar een medespeler te passen. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jurat speelt de bal door. Zibordi is nu in balbezit. Zibordi passt de bal met de wreef. Białkowski is nu in balbezit. Þórvaldsson probeert naar een medespeler te passen. Paal!

19e minuut.
Harčár geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwaszko met een snelle inworp. Białkowski is nu in balbezit. Białkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Þórvaldsson. Iwaszko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smokowski met een snel genomen vrije trap. Białkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković passt de bal zonder na te denken. Łaba is nu in balbezit. Zibordi verovert de bal door een tackle van achteren. Zibordi probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Guzek geeft de bal voor. Þórvaldsson kopt de bal weg. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo geeft de bal voor. Bošković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Iwaszko speelt de bal door. Badalo is nu in balbezit. Badalo passt de bal zonder na te denken. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Badalo met een sublieme pass. Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko passt de bal in één keer door. Białkowski is nu in balbezit. Białkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Badalo passt de bal zonder na te denken. Pinczés rent richting de bal. Met opzet legt Ravelo zijn tegenspeler op de grond. Ravelo krijgt een gele kaart. Pinczés raakt geblesseerd tijdens het duel. Badalo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Białkowski springt en kopt de bal. Harčár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIKOŁAJE 62%, Klucha Team 38%.
FC MIKOŁAJE - Klucha Team 0:1

50e minuut.
Nawałka met een sublieme pass. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Smokowski zijn tegenspeler op de grond. Bošković raakt geblesseerd tijdens het duel. Ravelo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Iwaszko is nu in balbezit. Smokowski rent richting de bal. Smokowski passt de bal zonder na te denken. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés haalt uit met een fantastische trap. Harčár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iwaszko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cilibeanu komt het veld opgelopen. Tański komt het veld opgelopen. Wlazłowski komt het veld opgelopen. Piecha komt het veld opgelopen. Szatmári komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Tański heeft problemen om de bal te vangen. Iwaszko rent richting de bal. Iwaszko passt de bal met de wreef. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski draait met de bal, schiet en ... Piecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Smokowski probeert de bal met de borst te controleren. Smokowski met een sublieme pass. Iwaszko is nu in balbezit. Iwaszko geeft een lange en hoge pass. Pinczés maakt een snoekduik en kopt de bal. Piecha bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Smokowski met een snelle inworp. Iwaszko probeert naar een medespeler te passen. Badalo is nu in balbezit. Badalo geeft een hoge lob. Pinczés springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIKOŁAJE 55%, Klucha Team 45%.
FC MIKOŁAJE - Klucha Team 0:1