Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.048
  • Stadion: Brow Team Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 24504
Brow Team AC PANCE
532 BROW Tactiek xxx5-5
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 58.9
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Chomik geeft een lange en hoge pass. Filut bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymonpréz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grymonpréz krijgt een gele kaart. Filut raakt geblesseerd tijdens het duel. Podleski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pruśniewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brow Team - AC PANCE 1:0

9e minuut.
Diliberto passt de bal in één keer door. Krivokon rent richting de bal. Krivokon passt de bal in één keer door. Born rent richting de bal. Born haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Diliberto onderschept slim de pass. Diliberto met een sublieme pass. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ... Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krivokon met de inworp. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu schiet op doel. Perzanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brow Team - AC PANCE 1:1

20e minuut.
Gołembiewski geeft de bal voor. Born probeert naar een medespeler te passen. Kolano met een sublieme pass. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gniadkowski rent richting de bal. Gniadkowski geeft een lange en hoge pass. Filut bereikt de bal nog maar net als eerste. Filut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brow Team - AC PANCE 2:1

36e minuut.
Klungelig pakt Cetner de bal. Cetner geeft de bal voor. Born rent richting de bal. Born haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Gołembiewski kopt de bal weg. Krivokon is nu in balbezit. Krivokon geeft een hoge lob. Born krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

38e minuut.
Gniadkowski probeert naar een medespeler te passen. Buda rent richting de bal. Buda geeft een lange en hoge pass. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski haalt uit met een fantastische trap. de Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brow Team 61%, AC PANCE 39%.
Brow Team - AC PANCE 2:1

49e minuut.
Scamă speelt de bal door. Gniadkowski probeert naar een medespeler te passen. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brow Team - AC PANCE 3:1

66e minuut.
Diliberto passt de bal zonder na te denken. Krivokon bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokon met een sublieme pass. Klungelig pakt Diliberto de bal. Diliberto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kolano speelt de bal door. Krivokon is nu in balbezit. Krivokon passt de bal zonder na te denken. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kolano speelt de bal door. Diliberto is nu in balbezit. Diliberto passt de bal met de wreef. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born draait met de bal, schiet en ... Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brow Team 66%, AC PANCE 34%.
Brow Team - AC PANCE 3:1