Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS WROCLOVE FCSITAR
waski Tactiek tsetnw
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 14
54.7 gemiddelde waardering 50.8
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Riou neemt vlug de vrije trap. Trałka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aponyi. Trałka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gianquinta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mondrian geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kyriazis stond buitenspel. Donaghue maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Civardi probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Samson met een sublieme pass. Donaghue is nu in balbezit. Donaghue met een sublieme pass. Trałka is nu in balbezit. Trałka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Popek rent richting de bal. Popek geeft de bal voor. Trałka is nu in balbezit. Ebrejs rent richting de bal. Ebrejs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Szuszkiewicz geeft een hoge lob. Buitenspel voor Myszor. Goede buitenspelval van de verdediging. Riou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trałka is nu in balbezit. Trałka haalt uit met een fantastische trap. Civardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Wysocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wysocki geeft een lange en hoge pass. Gut rent richting de bal. Gut draait met de bal, schiet en ... Savón probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gianquinta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trałka is nu in balbezit. Trałka passt de bal met de wreef. Ebrejs rent richting de bal. Ebrejs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Bindernagel kopt de bal weg. Klein is nu in balbezit. Trałka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trałka krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cieleń kopt de bal weg. Donaghue bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaghue passt de bal met de wreef. Trałka heeft problemen om de bal te vangen. Trałka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Civardi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ebrejs rent richting de bal. Ebrejs passt de bal met de wreef. Trałka heeft problemen om de bal te vangen. Trałka haalt uit met een fantastische trap. Civardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS WROCLOVE - FCSITAR 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS WROCLOVE 28%, FCSITAR 72%.
WKS WROCLOVE - FCSITAR 1:0

48e minuut.
Riou verovert de bal door een tackle van achteren. Riou passt de bal in één keer door. Gianquinta probeert naar een medespeler te passen. Trałka is nu in balbezit. Trałka draait met de bal, schiet en ... Civardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Kacperzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kyriazis controleert de bal met de borst. Donaghue speelt de bal door. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Klein passt de bal met de wreef. Ebrejs is nu in balbezit. Kacperzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kacperzak krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Civardi trapt de bal weg van het doel. Sulich kopt de bal weg. Trałka heeft problemen om de bal te vangen. Trałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Samson met een sublieme pass. Gianquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianquinta passt de bal in één keer door. Popek is nu in balbezit. Popek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Donaghue onderschept slim de pass. Donaghue met een sublieme pass. Gianquinta met een sublieme pass. Ebrejs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrejs geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Cieleń kopt de bal weg. Klungelig pakt Kacperzak de bal. Gianquinta probeert naar een medespeler te passen. Trałka is nu in balbezit. Trałka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ebrejs passt de bal in één keer door. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak begaat een overtreding. Kacperzak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Donaghue bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaghue passt de bal zonder na te denken. Trałka rent richting de bal. Trałka schiet op doel. Civardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Donaghue met een sublieme pass. Trałka rent richting de bal. Trałka speelt de bal door. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Civardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Civardi niet meer kan verder spelen. Precel komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Myszor is nu in balbezit. Gut is nu in balbezit. Gut probeert naar een medespeler te passen. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Klein probeert de bal aan de voet te houden. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek passt de bal zonder na te denken. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka schiet op doel. Precel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS WROCLOVE - FCSITAR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS WROCLOVE 26%, FCSITAR 74%.
WKS WROCLOVE - FCSITAR 2:0