Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.050
  • Stadion: w piwnicy
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 27561
Fc Piwnica FC Sao Paulo
PWNC_niepalna Tactiek nowa
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 59.8
average Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen excellent


11e minuut.
Bistrický passt de bal zonder na te denken. Cichosz rent richting de bal. Chowaniec onderschept slim de pass. Mertol rent richting de bal. Mertol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cali onderschept slim de pass. Cali met een sublieme pass. Chowaniec rent richting de bal. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Bistrický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bistrický geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cichosz de bal. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bourdon rent richting de bal. Chowaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Chowaniec probeert naar een medespeler te passen. Mertol rent richting de bal. Mertol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - FC Sao Paulo 0:1

35e minuut.
Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Bistrický geeft de bal voor. Klungelig pakt Patoń de bal. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Bourdon is nu in balbezit. Bourdon geeft een hoge lob. Inworp. Bistrický zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bistrický met de inworp. Bradu speelt de bal door. Cali geeft een hoge lob. Mertol springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 68%, FC Sao Paulo 32%.
Fc Piwnica - FC Sao Paulo 0:1

49e minuut.
Cali met een snelle inworp. Bradu is nu in balbezit. Bradu met een sublieme pass. Mertol rent richting de bal. Mertol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cali is nu in balbezit. Cali passt de bal in één keer door. Bradu met een sublieme pass. Bistrický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bistrický haalt uit met een fantastische trap. Raucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Dellaferrera is nu in balbezit. Dellaferrera geeft een hoge lob. Cichosz rent richting de bal. Mertol onderschept slim de pass. Mertol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dimofte speelt de bal door. Cali heeft problemen om de bal te vangen. Cali speelt de bal door. Mertol is nu in balbezit. Mertol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Bistrický geeft een lange en hoge pass. Patoń is nu in balbezit. Mertol onderschept slim de pass. Mertol schiet op doel. Raucher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - FC Sao Paulo 0:2

83e minuut.
Bradu geeft de bal voor. Patoń kopt de bal weg. Dixon rent richting de bal. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu schiet op doel. Raucher bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte passt de bal met de wreef. Patoń geeft een hoge lob. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. Wrzesiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wrzesiński probeert naar een medespeler te passen. Chowaniec probeert de bal met de borst te controleren. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec onderschept slim de pass. Chowaniec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 72%, FC Sao Paulo 28%.
Fc Piwnica - FC Sao Paulo 0:2