Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.050
  • Stadion: Kompleks KCSiR
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14614
MMTS Kwidzyn Piekarze
Zabawa trwa Tactiek Dyra352
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.8 gemiddelde waardering 35.3
good Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Buquerin onderschept slim de pass. Buquerin geeft een hoge lob. Jager is nu in balbezit. Jager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - Piekarze 1:0

3e minuut.
Malczyk passt de bal met de wreef. Buquerin geeft een hoge lob. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Łokietek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sacerdoti met een snelle inworp. Warburton geeft een hoge lob. Cesarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Codrea probeert naar een medespeler te passen. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - Piekarze 2:0

8e minuut.
Łokietek met een sublieme pass. Thiên Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Thiên Mạnh passt de bal in één keer door. Warburton is nu in balbezit. Warburton haalt uit met een fantastische trap. Matysik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - Piekarze 2:1

21e minuut.
Lukanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sacerdoti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bicski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bicski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bicski met een snelle inworp. Chada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sacerdoti. Chada moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chada kan niet meer verder spelen. Hovsepyan komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Hovsepyan probeert naar een medespeler te passen. Bicski is nu in balbezit. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Bicski verovert de bal door een tackle van achteren. Bicski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Jager de bal. Ortolan is nu in balbezit. Jager tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jager krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMTS Kwidzyn 37%, Piekarze 63%.
MMTS Kwidzyn - Piekarze 2:1

58e minuut.
Sacerdoti is nu in balbezit. Sacerdoti passt de bal met de wreef. Raiss met een sublieme pass. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Matysik trapt de bal weg. Raiss kopt de bal weg. Daar is Lukanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jager rent richting de bal. Jager schiet op doel. Frej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Inworp. Yotov komt het veld opgelopen. Duguid komt het veld opgelopen. Ustaoğlu komt het veld opgelopen. Pérez Burrull komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Yotov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zadwórny maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - Piekarze 3:1

85e minuut.
Bicski met een snelle inworp. Hovsepyan rent richting de bal. Hovsepyan geeft een lange en hoge pass. Chelini heeft problemen om de bal te vangen. Chelini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMTS Kwidzyn 32%, Piekarze 68%.
MMTS Kwidzyn - Piekarze 3:1