Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smierdziadki Arsenał Opacz
Cyniczna Tactiek V liga nowa
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.3 gemiddelde waardering 61.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Ousmane speelt de bal door. Okeke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogdanowicz. Bogdanowicz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zavos geeft een hoge lob. Enescu is nu in balbezit. Enescu met een sublieme pass. Bowyer rent richting de bal. Bowyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Enescu passt de bal in één keer door. Ferguson speelt de bal door. Motiejauskas is nu in balbezit. Motiejauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smierdziadki - Arsenał Opacz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smierdziadki 53%, Arsenał Opacz 47%.
Smierdziadki - Arsenał Opacz 1:0

50e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Mielinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna draait met de bal, schiet en ... Dixon bokst de bal weg.

57e minuut.
Nyama passt de bal in één keer door. Daar is Okeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okeke passt de bal in één keer door. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés verovert de bal door een tackle van achteren. Illés met een sublieme pass. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ferguson met de inworp. Daumann speelt de bal door. Motiejauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer rent richting de bal. Bowyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mielinis kopt de bal weg. Daar is Koselski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hinh speelt de bal door. Borja rent richting de bal. Borja haalt uit met een fantastische trap. Lorenzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Motiejauskas rent richting de bal. Motiejauskas geeft een hoge lob. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer draait met de bal, schiet en ... Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smierdziadki - Arsenał Opacz 2:0

76e minuut.
Enescu speelt de bal door. Koselski geeft een hoge lob. Ousmane heeft problemen om de bal te vangen. Motiejauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Motiejauskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lorenzini probeert naar een medespeler te passen. Trung Hinh kopt de bal weg. Klungelig pakt Kustosz de bal. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap. Lorenzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. Lorenzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smierdziadki 57%, Arsenał Opacz 43%.
Smierdziadki - Arsenał Opacz 2:0