Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fada Maka Stars Smierdziadki
super trial Tactiek Cyniczna
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 61.7
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Kustosz geeft een lange en hoge pass. Olybios geeft een hoge lob. Milnes krijgt zijn hoofd ertegen. Mustafa probeert de bal aan de voet te houden. Gaguinho rent richting de bal. Lorenzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Gaguinho kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bogdanowicz de bal onder controle te krijgen. Milnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Milnes draait met de bal, schiet en ... Lorenzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Smierdziadki 1:0

6e minuut.
Enescu is nu in balbezit. Ruczkowski onderschept slim de pass. Ruczkowski probeert naar een medespeler te passen. Milnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Milnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu verovert de bal door een tackle van achteren. Enescu onderschept slim de pass. Szpejna rent richting de bal. Szpejna haalt uit met een fantastische trap. Közalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bogdanowicz passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szpejna stond buitenspel. Lardieri neemt vlug de vrije trap. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu rent richting de bal. Enescu geeft een lange en hoge pass. Bowyer maakt een snoekduik en kopt de bal. Közalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fada Maka Stars - Smierdziadki 1:1

22e minuut.
Koselski speelt de bal door. Ferguson is nu in balbezit. Pijar verovert de bal door een tackle van achteren. Dani rent richting de bal. Dani geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Smierdziadki 2:1

29e minuut.
Kajdas is nu in balbezit. Kajdas passt de bal met de wreef. Pijar is nu in balbezit. Pijar geeft een lange en hoge pass. Milnes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ruczkowski geeft een lange en hoge pass. Daumann kan de bal niet met de borst controleren. Milnes rent richting de bal. Milnes schiet op doel. Lorenzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Smierdziadki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 35%, Smierdziadki 65%.
Fada Maka Stars - Smierdziadki 3:1

89e minuut.
Pijar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siódmiak komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Szpejna met een snelle inworp. Koselski geeft de bal voor. Ferguson kopt de bal weg. Daar is Bowyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowyer haalt uit met een fantastische trap. Közalmaz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 41%, Smierdziadki 59%.
Fada Maka Stars - Smierdziadki 3:1