Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Radomsko 1979 FC Football
3232 Tactiek Def
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Iraizoz geeft een hoge lob. Kremer kopt de bal weg. Tazegül heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - FC Football 1:0

10e minuut.
Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio passt de bal in één keer door. Kündig speelt de bal door. Eremeev rent richting de bal. Eremeev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Debleke kopt de bal weg. Cannova speelt de bal door. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ... Pruneri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - FC Football 2:0

19e minuut.
Di Biasio speelt de bal door. Daar is Masztalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daohui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Daohui naar de kleedkamers voor een vroege douche. Masztalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Botello met een snel genomen vrije trap. Masztalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kündig kopt de bal weg. Eremeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremeev onderschept slim de pass. Eremeev haalt uit met een fantastische trap. Mureşan bokst de bal weg.

29e minuut.
Di Biasio speelt de bal door. Tazegül is nu in balbezit. Tazegül met een sublieme pass. Klungelig pakt Zelmański de bal. Zelmański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nordberg geeft een hoge lob. Zelmański controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zbrzeźniak neemt vlug de vrije trap. Eremeev rent richting de bal. Eremeev draait met de bal, schiet en ... Mureşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kündig neemt de hoekschop. Masztalski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio passt de bal in één keer door. Fernández Botello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Masztalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masztalski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomsko 1979 49%, FC Football 51%.
RKS Radomsko 1979 - FC Football 2:0

66e minuut.
Iraizoz verovert de bal door een tackle van achteren. Iraizoz speelt de bal door. Cannova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannova met een sublieme pass. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tazegül neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bortolus geeft de bal voor. Kündig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig heeft problemen om de bal te vangen. Kündig geeft een lange en hoge pass. Masztalski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cannova is nu in balbezit. Kündig onderschept slim de pass. Kündig probeert naar een medespeler te passen. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - FC Football 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomsko 1979 47%, FC Football 53%.
RKS Radomsko 1979 - FC Football 2:1