Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Football FcOlik
Def Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 56.6
outstanding Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Târlea rent richting de bal. Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Kündig met een sublieme pass. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Kwast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Di Biasio met een sublieme pass. Fernández Botello is nu in balbezit. Fernández Botello probeert naar een medespeler te passen. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Fernández Botello heeft problemen om de bal te vangen. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio probeert naar een medespeler te passen. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Târlea probeert naar een medespeler te passen. Kopča rent richting de bal. Kopča passt de bal met de wreef. Târlea is nu in balbezit. Târlea draait met de bal, schiet en ... Pruneri bokst de bal weg.

13e minuut.
Târlea heeft problemen om de bal te vangen. Târlea haalt uit met een fantastische trap. Lászka probeert de bal aan de voet te houden. Kopča rent richting de bal. Kopča haalt uit met een fantastische trap. Pruneri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Târlea rent richting de bal. Târlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - FcOlik 0:1

41e minuut.
Kündig geeft de bal voor. Giese kan de bal niet met de borst controleren. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Football - FcOlik 1:1

42e minuut.
Frodl is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wagenhaus met een snelle inworp. Frodl met een sublieme pass. Filozof speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kündig met een snelle inworp. Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Eremeev is nu in balbezit. Masztalski rent richting de bal. Masztalski schiet op doel. Kwast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Football 55%, FcOlik 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Football - FcOlik 1:1

47e minuut.
Eremeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski schiet op doel. Giese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kündig geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Masztalski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - FcOlik 2:1

53e minuut.
Filozof is nu in balbezit. Filozof passt de bal zonder na te denken. Târlea rent richting de bal. Târlea schiet op doel. Pruneri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Football - FcOlik 2:2

55e minuut.
Bortolus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herczyk. Bortolus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández Botello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Masztalski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Fernández Botello geeft de bal voor. Masztalski kopt de bal weg. Eremeev rent richting de bal. Eremeev draait met de bal, schiet en ... Kwast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - FcOlik 3:2

66e minuut.
Debleke kopt de bal weg. Di Biasio met een sublieme pass. Kündig probeert de bal met de borst te controleren. Kündig geeft een lange en hoge pass. Masztalski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - FcOlik 4:2

70e minuut.
Bortolus passt de bal in één keer door. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giese schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Giese krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Masztalski kopt de bal weg. Kündig is nu in balbezit. Kündig passt de bal in één keer door. Eremeev rent richting de bal. Eremeev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dümbüllü rent richting de bal. Dümbüllü passt de bal in één keer door. Kopča is nu in balbezit. Kopča geeft een hoge lob. Cuesta krijgt zijn hoofd ertegen. Pruneri bokst de bal weg.

78e minuut.
Kopča kopt de bal weg. Fernández Botello heeft problemen om de bal te vangen. Filozof is nu in balbezit. Filozof passt de bal met de wreef. Târlea bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Czerwiec passt de bal met de wreef. Wagenhaus is nu in balbezit. Wagenhaus passt de bal zonder na te denken. Frodl geeft een lange en hoge pass. Târlea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Inworp. Fernández Botello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Kwast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - FcOlik 5:2

86e minuut.
Filozof geeft de bal voor. Klungelig pakt Debleke de bal. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - FcOlik 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Football 47%, FcOlik 53%.
FC Football - FcOlik 5:3