Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.052
  • Stadion: 11-Listopada
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19880
RKS Stal Poniatowa FC Galaxy
nowe ja! Tactiek 442
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 47.5
solide Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
McCormick met een sublieme pass. Brau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brau speelt de bal door. Milkov is nu in balbezit. Milkov schiet op doel. Dalamagas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Le Meur rent richting de bal. McCormick onderschept slim de pass. McCormick speelt de bal door. Milkov is nu in balbezit. Milkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Steenbeke de bal. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick met een sublieme pass. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov schiet op doel. Dalamagas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Olivé speelt de bal door. Brau is nu in balbezit. Brau passt de bal zonder na te denken. McCormick is nu in balbezit. McCormick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Grošák heeft problemen om de bal te vangen. Brau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Milkov de bal. Milkov schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - FC Galaxy 1:0

35e minuut.
Krzymiński is nu in balbezit. Petkovic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krzymiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Ibănescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Turek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Stal Poniatowa - FC Galaxy 1:1

41e minuut.
McCormick met een sublieme pass. Daar is Brau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brau geeft een hoge lob. Nyberg heeft problemen om de bal te vangen. Nyberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Stal Poniatowa 43%, FC Galaxy 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Stal Poniatowa - FC Galaxy 1:1

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalamagas trapt de bal weg van het doel. Ibănescu kopt de bal weg. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Brau passt de bal in één keer door. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick passt de bal met de wreef. Milkov heeft problemen om de bal te vangen. Milkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Heiskala rent richting de bal. Heiskala geeft de bal voor. Chora heeft problemen om de bal te vangen. Danske rent richting de bal. Danske schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - FC Galaxy 1:2

62e minuut.
Nyberg verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nyberg de bal. Nyberg passt de bal zonder na te denken. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is McCormick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Nyberg met een sublieme pass. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg probeert naar een medespeler te passen. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Stal Poniatowa - FC Galaxy 2:2

83e minuut.
Olivé controleert de bal met de borst. Olivé passt de bal met de wreef. Nyberg speelt de bal door. Daar is Milkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Olivé met een sublieme pass. Nyberg is nu in balbezit. Nyberg speelt de bal door. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Stal Poniatowa 37%, FC Galaxy 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Stal Poniatowa - FC Galaxy 2:2