Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robotnik RKS Rydzyniak Rydzyna
5311.asm Tactiek bezpieczne 2
50% Balbezit 50%
5% Spel op eigen helft 95%
70 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 25.7
formidable Schieten average
very good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Acemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemoğlu passt de bal in één keer door. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Tchetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 1:0

2e minuut.
Fiut geeft een hoge lob. Bakuń kopt de bal weg. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 2:0

4e minuut.
Acemoğlu met een snelle inworp. Michałek speelt de bal door. Epure rent richting de bal. Epure draait met de bal, schiet en ... Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rimm onderschept slim de pass. Rimm speelt de bal door. Bakuń speelt de bal door. Reyes is nu in balbezit. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 3:0

7e minuut.
Acemoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michałek speelt de bal door. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ... Tchetin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 4:0

9e minuut.
Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek rent richting de bal. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel. Tchetin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michałek is nu in balbezit. Michałek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reyes maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

10e minuut.
Michałek probeert naar een medespeler te passen. Epure is nu in balbezit. Epure passt de bal zonder na te denken. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Reyes rent richting de bal. Reyes geeft een hoge lob. Michałek kan de bal niet met de borst controleren. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Epure neemt de hoekschop. Reyes krijgt zijn hoofd ertegen. Tchetin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bakuń speelt de bal door. Epure probeert naar een medespeler te passen. Reyes is nu in balbezit. Reyes draait met de bal, schiet en ... Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 5:0

14e minuut.
Reyes passt de bal in één keer door. Epure is nu in balbezit. Epure passt de bal in één keer door. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Tchetin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michałek geeft de bal voor. Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 6:0

15e minuut.
Klungelig pakt Óberfrank de bal. Óberfrank met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Acemoğlu zal de hoekschop nemen. Reyes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tchetin trapt de bal weg. Acemoğlu rent richting de bal. Acemoğlu geeft een lange en hoge pass. Reyes is nu in balbezit. Reyes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 7:0

17e minuut.
Acemoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Acemoğlu passt de bal zonder na te denken. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 8:0

20e minuut.
Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek passt de bal in één keer door. Daar is Acemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acemoğlu met een sublieme pass. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 9:0

21e minuut.
Acemoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michałek met een sublieme pass. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 10:0

22e minuut.
Baloch passt de bal in één keer door. Óberfrank bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 11:0

24e minuut.
Acemoğlu kopt de bal weg. Acemoğlu met een sublieme pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 12:0

25e minuut.
Boucard speelt de bal door. Óberfrank rent richting de bal. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 13:0

26e minuut.
Baloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek verovert de bal door een tackle van achteren. Michałek probeert naar een medespeler te passen. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 14:0

27e minuut.
Michałek met een sublieme pass. Acemoğlu probeert naar een medespeler te passen. Rimm probeert naar een medespeler te passen. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ... Tchetin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 15:0

29e minuut.
Fiut geeft de bal voor. Epure kopt de bal weg. Klungelig pakt Reyes de bal. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 16:0

31e minuut.
Fina heeft problemen om de bal te vangen. Acemoğlu onderschept slim de pass. Bojano rent richting de bal. Bojano geeft de bal voor. Bakuń met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Tchetin trapt de bal weg. Michałek kopt de bal weg. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 17:0

33e minuut.
Bojano geeft de bal voor. Inworp. Bakuń met de inworp. Michałek rent richting de bal. Michałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Michałek is nu in balbezit. Michałek passt de bal met de wreef. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 18:0

36e minuut.
Michałek is nu in balbezit. Michałek passt de bal met de wreef. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Tchetin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 19:0

36e minuut.
Boucard rent richting de bal. Boucard geeft een hoge lob. Petrucci is nu in balbezit. Reyes onderschept slim de pass. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 20:0

38e minuut.
Tchetin geeft een lange en hoge pass. Epure geeft een lange en hoge pass. Michałek kopt de bal weg. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Michałek rent richting de bal. Michałek passt de bal zonder na te denken. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 21:0

39e minuut.
Óberfrank bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes onderschept slim de pass. Reyes met een sublieme pass. Epure rent richting de bal. Epure haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bakuń is nu in balbezit. Bakuń passt de bal zonder na te denken. Maruda speelt de bal door. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Tchetin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes speelt de bal door. Michałek rent richting de bal. Michałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 22:0

43e minuut.
Bundyra rent richting de bal. Bundyra passt de bal zonder na te denken. Reyes is nu in balbezit. Reyes draait met de bal, schiet en ... Tchetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 23:0

45e minuut.
Michałek probeert naar een medespeler te passen. Epure rent richting de bal. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Michałek de bal. Michałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnik 4%, RKS Rydzyniak Rydzyna 96%.
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 24:0

48e minuut.
Petrucci passt de bal in één keer door. Michałek is nu in balbezit. Michałek passt de bal zonder na te denken. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 25:0

54e minuut.
Bakuń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuń passt de bal met de wreef. Epure rent richting de bal. Michałek rent richting de bal. Michałek draait met de bal, schiet en ... Tchetin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Maloney probeert naar een medespeler te passen. Maruda probeert de bal aan de voet te houden. Epure speelt de bal door. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Tchetin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Epure controleert de bal met de borst. Epure speelt de bal door. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Tchetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 26:0

63e minuut.
Maruda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Epure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epure speelt de bal door. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Tchetin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michałek heeft problemen om de bal te vangen. Michałek draait met de bal, schiet en ... Reyes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 27:0

64e minuut.
Marciszewski is nu in balbezit. Marciszewski geeft een lange en hoge pass. Epure met een sublieme pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 28:0

66e minuut.
Acemoğlu met een snelle inworp. Michałek is nu in balbezit. Michałek probeert naar een medespeler te passen. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Reyes draait met de bal, schiet en ... Tchetin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 29:0

67e minuut.
Boucard is nu in balbezit. Michałek onderschept slim de pass. Michałek met een sublieme pass. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 30:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acemoğlu met de inworp. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ... Tchetin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 31:0

69e minuut.
Acemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Acemoğlu speelt de bal door. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ... Tchetin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 32:0

70e minuut.
Óberfrank probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boucard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Óberfrank rent richting de bal. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes schiet op doel. Tchetin bokst de bal weg. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 33:0

71e minuut.
Petrucci speelt de bal door. Óberfrank rent richting de bal. Reyes onderschept slim de pass. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 34:0

73e minuut.
Boucard is nu in balbezit. Boucard geeft de bal voor. Bakuń speelt de bal door. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel. Tchetin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 35:0

75e minuut.
Michałek onderschept slim de pass. Michałek met een sublieme pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 36:0

77e minuut.
Epure is nu in balbezit. Epure met een sublieme pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ... Tchetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 37:0

81e minuut.
Bakuń speelt de bal door. Michałek rent richting de bal. Michałek speelt de bal door. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bakuń rent richting de bal. Bakuń passt de bal zonder na te denken. Kutaiba met een sublieme pass. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 38:0

84e minuut.
Acemoğlu passt de bal zonder na te denken. Maruda met een sublieme pass. Reyes is nu in balbezit. Reyes schiet op doel. Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 39:0

85e minuut.
Óberfrank passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Acemoğlu zal de hoekschop nemen. Reyes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuń verovert de bal door een tackle van achteren. Michałek is nu in balbezit. Michałek haalt uit met een fantastische trap. Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Petrucci de bal. Bakuń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuń geeft de bal voor. Reyes is nu in balbezit. Reyes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Epure rent richting de bal. Epure probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reyes de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 40:0

89e minuut.
Acemoğlu met de inworp. Michałek speelt de bal door. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Tchetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnik 6%, RKS Rydzyniak Rydzyna 94%.
Robotnik - RKS Rydzyniak Rydzyna 40:0