Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.053
  • Stadion: jechanka Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12736
jechanka Niezdecydowani
532to442 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Tenorio kopt de bal weg. Rybszleger probeert naar een medespeler te passen. van Hout met een sublieme pass. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka schiet op doel. Deprez bokst de bal weg.

8e minuut.
Bártfai speelt de bal door. van Hout bereikt de bal nog maar net als eerste. Standfest schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Standfest krijgt een gele kaart. van Hout is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Presuntinho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stopka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tenorio kan de bal niet met de borst controleren. Hahn rent richting de bal. Hahn passt de bal zonder na te denken. Ruz Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz Baños geeft een hoge lob. Candelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Artelesa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - Niezdecydowani 0:1

14e minuut.
Artelesa rent richting de bal. Artelesa passt de bal zonder na te denken. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Standfest bereikt de bal nog maar net als eerste. Standfest geeft een lange en hoge pass. Bártfai geeft een hoge lob. Stopka is nu in balbezit. Stopka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Rybszleger passt de bal in één keer door. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkiewicz is nu in balbezit. Rutecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Deprez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Manys onderschept slim de pass. Manys geeft een lange en hoge pass. Periquito rent richting de bal. van Hout verovert de bal door een tackle van achteren. van Hout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tenorio rent richting de bal. Tenorio passt de bal in één keer door. Stopka is nu in balbezit. Stopka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kotkiewicz de bal onder controle te krijgen. Deprez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Periquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka onderschept slim de pass. Stopka speelt de bal door. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jechanka - Niezdecydowani 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jechanka 49%, Niezdecydowani 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jechanka - Niezdecydowani 1:1

46e minuut.
Brękus komt het veld opgelopen. Krynicki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rybszleger geeft een hoge lob. Kotkiewicz geeft een lange en hoge pass. Rybszleger probeert naar een medespeler te passen. Stopka rent richting de bal. Stopka haalt uit met een fantastische trap. Deprez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Tenorio verovert de bal door een tackle van achteren. Tenorio probeert naar een medespeler te passen. Stopka heeft problemen om de bal te vangen. Stopka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - Niezdecydowani 2:1

62e minuut.
van Hout passt de bal zonder na te denken. Krynicki heeft problemen om de bal te vangen. Valibey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krynicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Stopka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - Niezdecydowani 3:1

74e minuut.
Ruz Baños kopt de bal weg. Hahn is nu in balbezit. Presuntinho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Presuntinho krijgt een gele kaart. Hahn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hahn kan niet meer verder spelen. Warszycki komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Candelato met een sublieme pass. van Hout kopt de bal weg. Tenorio speelt de bal door. Krynicki rent richting de bal. Krynicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kotkiewicz onderschept slim de pass. Dačević probeert naar een medespeler te passen. Warszycki rent richting de bal. Ruz Baños is nu in balbezit. Ruz Baños schiet op doel. Candelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Tenorio speelt de bal door. Krynicki heeft problemen om de bal te vangen. Krynicki met een sublieme pass. Stopka rent richting de bal. Stopka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - Niezdecydowani 4:1

84e minuut.
Periquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Periquito geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stopka met de inworp. van Hout geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tenorio probeert naar een medespeler te passen. Rybszleger speelt de bal door. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krynicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - Niezdecydowani 5:1

87e minuut.
Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenorio passt de bal met de wreef. Stopka is nu in balbezit. Stopka haalt uit met een fantastische trap. Deprez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jechanka 44%, Niezdecydowani 56%.
jechanka - Niezdecydowani 5:1