Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.054
  • Stadion: KAME HOUSE
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12135
parszywa >11 osy
(4)(3)(3) Tactiek no
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 59
adequate Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Proietti de bal. Chałabada verovert de bal door een tackle van achteren. Amartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada onderschept slim de pass. Chałabada haalt uit met een fantastische trap. Marinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Chałabada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanbogaert is nu in balbezit. Chałabada verovert de bal door een tackle van achteren. Chałabada draait met de bal, schiet en ... Marinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - osy 0:1

13e minuut.
Daar is Gogolos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogolos probeert naar een medespeler te passen. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogolos rent richting de bal. Gogolos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gogolos is nu in balbezit. Pyż verovert de bal door een tackle van achteren. Pyż geeft een hoge lob. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chałabada geeft een lange en hoge pass. Marinho probeert naar een medespeler te passen. Zaferekoşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja onderschept slim de pass. Peja geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Larrosa is nu in balbezit. Larrosa passt de bal zonder na te denken. Lejnert rent richting de bal. Lejnert geeft een hoge lob. Chałabada maakt een snoekduik en kopt de bal. Marinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Larrosa is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Peja heeft problemen om de bal te vangen. Peja passt de bal met de wreef. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada haalt uit met een fantastische trap. Marinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - osy 0:2

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lejnert neemt de hoekschop. Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrosa geeft een hoge lob. Chałabada maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Peja kopt de bal weg. Purman is nu in balbezit. Purman geeft een hoge lob. Proietti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chałabada springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pyż kopt de bal weg. Daar is Leriotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejnert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lejnert krijgt een gele kaart. Leriotis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Binder verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzichristos is nu in balbezit. Gogolos onderschept slim de pass. Gogolos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - osy 1:2

45e minuut.
Doeltrap. Szałucha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parszywa >11 62%, osy 38%.
parszywa >11 - osy 1:2

48e minuut.
Purman verovert de bal door een tackle van achteren. Purman probeert naar een medespeler te passen. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - osy 1:3

55e minuut.
Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada rent richting de bal. Həbibov controleert de bal met de borst. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Zaferekoşan de bal onder controle te krijgen. Szałucha rent richting de bal. Szałucha passt de bal in één keer door. Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada verovert de bal door een tackle van achteren. Chałabada geeft een hoge lob. Larrosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Marinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Həbibov speelt de bal door. Lejnert rent richting de bal. Lejnert met een sublieme pass. Chałabada rent richting de bal. Chałabada draait met de bal, schiet en ... Marinho bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lejnert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Larrosa kopt de bal weg. Həbibov is nu in balbezit. Həbibov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Eliaçık geeft een lange en hoge pass. Purman rent richting de bal. Purman met een sublieme pass. Həbibov geeft een lange en hoge pass. Larrosa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - osy 1:4

80e minuut.
Koźbiał komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gogolos rent richting de bal. Leriotis rent richting de bal. Met opzet legt Lejnert zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lejnert naar de kleedkamers voor een vroege douche. Leriotis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaferekoşan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lauricella maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Koźbiał speelt de bal door. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov passt de bal zonder na te denken. Larrosa rent richting de bal. Larrosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parszywa >11 68%, osy 32%.
parszywa >11 - osy 1:4