Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Juventus Turyn SOKiS SPARTA CHORZELÓW
4-1-2-3 Tactiek 343 p
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
52 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Celko kopt de bal weg. Panzeri met een sublieme pass. Vörösmarty verovert de bal door een tackle van achteren. Šimáček rent richting de bal. Šimáček schiet op doel. Vía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Mantar rent richting de bal. Mantar passt de bal in één keer door. Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw onderschept slim de pass. Żółw schiet op doel. Buzdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mantar passt de bal in één keer door. Żółw is nu in balbezit. Tyszko rent richting de bal. Żółw onderschept slim de pass. Żółw draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Sisiak verovert de bal door een tackle van achteren. Auth onderschept slim de pass. Auth geeft een hoge lob. Gliński rent richting de bal. Gliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Machiels probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mantar de bal. Mantar probeert naar een medespeler te passen. Żółw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Machiels is nu in balbezit. Machiels geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auth met een snelle inworp. Maes geeft een hoge lob. Vía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maes onderschept slim de pass. Maes geeft een lange en hoge pass. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Panzeri is nu in balbezit. Panzeri passt de bal met de wreef. Gliński rent richting de bal. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Vía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 1:0

45e minuut.
Rogina passt de bal met de wreef. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar probeert naar een medespeler te passen. Żółw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 52%, SOKiS SPARTA CHORZELÓW 48%.
F.C Juventus Turyn - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 1:0

48e minuut.
Domarski geeft de bal voor. Feld probeert de bal aan de voet te houden. Torjman kopt de bal weg. Żółw is nu in balbezit. Żółw haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Machiels speelt de bal door. Auth bereikt de bal nog maar net als eerste. Auth geeft een lange en hoge pass. Celko is nu in balbezit. Celko schiet op doel. Vía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman geeft de bal voor. Tyszko probeert de bal met de borst te controleren. Żółw is nu in balbezit. Żółw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Duff onderschept slim de pass. Duff geeft een hoge lob. Gliński is nu in balbezit. Gliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 2:0

64e minuut.
Tyszko geeft de bal voor. Rogina probeert de bal aan de voet te houden. Sisiak verovert de bal door een tackle van achteren. Celko rent richting de bal. Klungelig pakt Celko de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Torjman speelt de bal door. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur passt de bal in één keer door. Żółw rent richting de bal. Żółw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Jaszczur met de inworp. Torjman probeert naar een medespeler te passen. Feld bereikt de bal nog maar net als eerste. Feld schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Vörösmarty rent richting de bal. Panzeri verovert de bal door een tackle van achteren. Panzeri passt de bal met de wreef. Šimáček is nu in balbezit. Šimáček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Jaszczur kopt de bal weg. Żółw rent richting de bal. Met opzet legt Domarski zijn tegenspeler op de grond. Domarski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 54%, SOKiS SPARTA CHORZELÓW 46%.
F.C Juventus Turyn - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 2:0