Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.057
  • Stadion: DRINKTIM Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 38857
DRINKTIM Laskowianka
ORŁY Tactiek De1end
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 57.7
solid Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


16e minuut.
Aquino passt de bal zonder na te denken. Kabachnik geeft een lange en hoge pass. Prignano is nu in balbezit. Mruczek rent richting de bal. Mruczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bakalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guidotto de bal. Guidotto geeft de bal voor. Zabunović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Boncz geeft de bal voor. Knioch kopt de bal weg. Kabachnik heeft problemen om de bal te vangen. Zabunović rent richting de bal. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRINKTIM - Laskowianka 0:1

43e minuut.
Adam geeft de bal voor. Graaf kopt de bal weg. Klungelig pakt Jańczyk de bal. Bakalov is nu in balbezit. Bakalov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRINKTIM 41%, Laskowianka 59%.
DRINKTIM - Laskowianka 0:1

49e minuut.
Murphy geeft de bal voor. Inworp. Knioch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guidotto rent richting de bal. Guidotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Boncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boncz passt de bal in één keer door. Guidotto is nu in balbezit. Guidotto draait met de bal, schiet en ... Brajnovits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRINKTIM - Laskowianka 0:2

67e minuut.
Jańczyk passt de bal in één keer door. Daar is Gwóźdź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwóźdź speelt de bal door. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Brajnovits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Uceda passt de bal in één keer door. Závodný rent richting de bal. Prignano begaat een overtreding. Prignano krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Jańczyk met een sublieme pass. Khchoyan is nu in balbezit. Khchoyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prignano de bal. Prignano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRINKTIM - Laskowianka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRINKTIM 44%, Laskowianka 56%.
DRINKTIM - Laskowianka 1:2