Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.057
  • Stadion: Ganja Power
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 50000
Loudpatriot Ełk torero_tr26
2022v3 Tactiek E-Liga
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer geeft de bal voor. del Oro is nu in balbezit. Trałka verovert de bal door een tackle van achteren. Trałka haalt uit met een fantastische trap. Balkar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Orozco passt de bal met de wreef. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên passt de bal zonder na te denken. Conovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Conovalov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Iarmolatu geeft een hoge lob. Jaskólski rent richting de bal. Jaskólski geeft een hoge lob. Trałka probeert de bal met de borst te controleren. Trałka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Trałka draait met de bal, schiet en ... Balkar probeert wanhopig de bal te grijpen. Despotović onderschept slim de pass. Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer geeft een lange en hoge pass. Trałka springt en kopt de bal. Balkar bokst de bal weg.

18e minuut.
Orozco passt de bal in één keer door. Cahangirov rent richting de bal. Cahangirov speelt de bal door. Bình Nguyên heeft problemen om de bal te vangen. Bình Nguyên schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Viane begaat een overtreding. Bình Nguyên is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orozco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bình Nguyên krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - torero_tr26 0:1

24e minuut.
Iarmolatu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ierardi met de inworp. Orozco rent richting de bal. Orozco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cahangirov rent richting de bal. Cahangirov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Orozco de bal. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bình Nguyên rent richting de bal. Sollngriesbach is nu in balbezit. Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên schiet op doel. Pamuła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - torero_tr26 0:2

28e minuut.
Olivian rent richting de bal. Conovalov onderschept slim de pass. Quinshul rent richting de bal. Conovalov verovert de bal door een tackle van achteren. Conovalov haalt uit met een fantastische trap. Pamuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Cahangirov is nu in balbezit. Inworp. Jaskólski met de inworp. Trałka rent richting de bal. Trałka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hebda onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaskólski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trałka rent richting de bal. Trałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 57%, torero_tr26 43%.
Loudpatriot Ełk - torero_tr26 0:2

47e minuut.
Olivian met een sublieme pass. Cahangirov rent richting de bal. Cahangirov met een sublieme pass. Conovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Conovalov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - torero_tr26 0:3

52e minuut.
Kruszewski rent richting de bal. Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên passt de bal in één keer door. Conovalov rent richting de bal. Conovalov draait met de bal, schiet en ... Pamuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Paganel passt de bal in één keer door. Viane is nu in balbezit. Bình Nguyên begaat een overtreding. Bình Nguyên krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Joop speelt de bal door. Jaskólski rent richting de bal. Hebda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaskólski raakt geblesseerd tijdens het duel. Trałka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - torero_tr26 1:3

63e minuut.
Trałka verovert de bal door een tackle van achteren. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oro verovert de bal door een tackle van achteren. Trałka verovert de bal door een tackle van achteren. Trałka draait met de bal, schiet en ... Balkar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Orozco passt de bal met de wreef. Conovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Conovalov passt de bal met de wreef. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Pamuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel passt de bal met de wreef. Iarmolatu is nu in balbezit. Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên schiet op doel. Pamuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - torero_tr26 1:4

69e minuut.
Goi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Goi is nu in balbezit. Goi geeft een lange en hoge pass. Despotović heeft problemen om de bal te vangen. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raggi komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Cahangirov rent richting de bal. Cahangirov passt de bal met de wreef. Iarmolatu heeft problemen om de bal te vangen. Conovalov onderschept slim de pass. Conovalov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Orozco geeft de bal voor. Klungelig pakt Iarmolatu de bal. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - torero_tr26 1:5

88e minuut.
Raggi rent richting de bal. Orozco speelt de bal door. Ierardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conovalov rent richting de bal. Conovalov met een sublieme pass. Pamuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - torero_tr26 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 54%, torero_tr26 46%.
Loudpatriot Ełk - torero_tr26 1:6