Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radziwie FC Laskowianka
Normal Tactiek De1end
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 51.3
poor Schieten outstanding
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Bakalov probeert naar een medespeler te passen. Boncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boncz passt de bal met de wreef. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Boncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boncz passt de bal in één keer door. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović schiet op doel. Dzwonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:1

12e minuut.
Daar is Hryniewiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melinte verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Melinte de bal. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bakalov kopt de bal weg. Zabunović heeft problemen om de bal te vangen. Melinte rent richting de bal. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:2

15e minuut.
Hryniewiecki rent richting de bal. Knioch onderschept slim de pass. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:3

16e minuut.
Zabunović passt de bal met de wreef. Melinte controleert de bal met de borst. Zabunović is nu in balbezit. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:4

18e minuut.
Bakalov rent richting de bal. Melinte is nu in balbezit. Bakalov geeft een lange en hoge pass. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cimoszewicz geeft een lange en hoge pass. Bakalov geeft een hoge lob. Zabunović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Zabunović kopt de bal weg. Hryniewiecki probeert de bal aan de voet te houden. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte draait met de bal, schiet en ... Wiesiołowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zabunović is nu in balbezit. Hryniewiecki onderschept slim de pass. Melinte rent richting de bal. Melinte draait met de bal, schiet en ... Wiesiołowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Boncz speelt de bal door. Hryniewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović verovert de bal door een tackle van achteren. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Dzwonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:5

33e minuut.
Bakalov probeert naar een medespeler te passen. Knioch rent richting de bal. Knioch probeert naar een medespeler te passen. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Dzwonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Boncz verovert de bal door een tackle van achteren. Boncz probeert naar een medespeler te passen. Knioch speelt de bal door. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:6

37e minuut.
Boncz passt de bal met de wreef. Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch met een sublieme pass. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Knioch kopt de bal weg. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte is nu in balbezit. Melinte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bakalov met een sublieme pass. Wiesiołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović onderschept slim de pass. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:7

43e minuut.
Bakalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalov geeft een hoge lob. Zabunović controleert de bal met de borst. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Dzwonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:8

45e minuut.
Murzastek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knioch met de inworp. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radziwie FC 80%, Laskowianka 20%.
Radziwie FC - Laskowianka 0:8

46e minuut.
Bakalov speelt de bal door. Knioch rent richting de bal. Knioch passt de bal met de wreef. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Zabunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczygęba rent richting de bal. Melinte verovert de bal door een tackle van achteren. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dzwonek met een sublieme pass. Bakalov kopt de bal weg. Hryniewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović verovert de bal door een tackle van achteren. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Dzwonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Moczygęba geeft de bal voor. Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwóźdź onderschept slim de pass. Gwóźdź geeft de bal voor. Zabunović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Boncz rent richting de bal. Bakalov rent richting de bal. Bakalov geeft een lange en hoge pass. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wiesiołowski geeft de bal voor. Inworp. Knioch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melinte rent richting de bal. Melinte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:9

57e minuut.
Melinte is nu in balbezit. Melinte passt de bal met de wreef. Zabunović heeft problemen om de bal te vangen. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Moczygęba de bal onder controle te krijgen. Dzwonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Stolarz is nu in balbezit. Závodný onderschept slim de pass. Závodný geeft een lange en hoge pass. Zabunović heeft problemen om de bal te vangen. Zabunović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:10

61e minuut.
Sysio met een sublieme pass. Boncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boncz passt de bal zonder na te denken. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:11

62e minuut.
Hryniewiecki heeft problemen om de bal te vangen. Zabunović rent richting de bal. Hryniewiecki is nu in balbezit. Zabunović onderschept slim de pass. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Murzastek rent richting de bal. Murzastek geeft een lange en hoge pass. Daar is Chocimierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte passt de bal met de wreef. Knioch probeert naar een medespeler te passen. Zabunović rent richting de bal. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Dzwonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Bakalov met een sublieme pass. Melinte is nu in balbezit. Melinte speelt de bal door. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:12

74e minuut.
Melinte is nu in balbezit. Melinte geeft een hoge lob. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:13

76e minuut.
Zabunović draait met de bal, schiet en ... Dzwonek speelt de bal door. Gwóźdź kopt de bal weg. Zabunović rent richting de bal. Zabunović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:14

79e minuut.
Chocimierski is nu in balbezit. Boncz verovert de bal door een tackle van achteren. Boncz speelt de bal door. Zabunović rent richting de bal. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gwóźdź kopt de bal weg. Boncz rent richting de bal. Boncz probeert naar een medespeler te passen. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Závodný geeft de bal voor. Zabunović is nu in balbezit. Hryniewiecki is nu in balbezit. Melinte verovert de bal door een tackle van achteren. Melinte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Dzwonek trapt de bal weg. Boncz kopt de bal weg. Zabunović rent richting de bal. Zabunović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:15

86e minuut.
Bakalov probeert naar een medespeler te passen. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte speelt de bal door. Zabunović heeft problemen om de bal te vangen. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:16

88e minuut.
Bakalov onderschept slim de pass. Bakalov met een sublieme pass. Zabunović rent richting de bal. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:17

90e minuut.
Bakalov met een sublieme pass. Knioch heeft problemen om de bal te vangen. Knioch passt de bal met de wreef. Melinte rent richting de bal. Melinte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radziwie FC - Laskowianka 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radziwie FC 83%, Laskowianka 17%.
Radziwie FC - Laskowianka 0:18