Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moc Wikinga FC Medalik
4-1-3-2 druga Tactiek att
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten good
solid Passen very good
good Verdedigen very good


19e minuut.
Szandarowski kopt de bal weg. Knight Jr rent richting de bal. Knight Jr geeft een hoge lob. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Leszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Vaccarezza passt de bal in één keer door. Osenkowski rent richting de bal. Osenkowski schiet op doel. Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Reyes onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Knight Jr geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vaccarezza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Wikinga - FC Medalik 1:0

26e minuut.
Żyrkowski speelt de bal door. Lavrelashvili rent richting de bal. Lavrelashvili passt de bal zonder na te denken. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Leszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Plawgo geeft een lange en hoge pass. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Leszek bokst de bal weg.

38e minuut.
Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reyes. Vaccarezza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lavrelashvili wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski met een sublieme pass. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Wikinga - FC Medalik 2:0

42e minuut.
Linnuste speelt de bal door. Żyrkowski speelt de bal door. Daar is Tomasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza schiet op doel. Leszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Wikinga 54%, FC Medalik 46%.
Moc Wikinga - FC Medalik 2:0

49e minuut.
Tomasik is nu in balbezit. Kovtun onderschept slim de pass. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Szandarowski passt de bal in één keer door. Tomasik rent richting de bal. Vaccarezza verovert de bal door een tackle van achteren. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Leszek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

61e minuut.
Reyes met een sublieme pass. Linnuste rent richting de bal. Linnuste met een sublieme pass. Hetland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Becker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linnuste met een snelle inworp. Hetland is nu in balbezit. Hetland schiet op doel. Almeida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avena bereikt de bal nog maar net als eerste. Avena draait met de bal, schiet en ... Almeida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Wikinga - FC Medalik 2:1

68e minuut.
Hetland rent richting de bal. Hetland geeft een lange en hoge pass. Avena is nu in balbezit. Avena schiet op doel. Almeida probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Hetland de bal. Hetland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moc Wikinga - FC Medalik 2:2

76e minuut.
Daar is Vaccarezza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasik verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasik geeft de bal voor. Hetland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Wikinga - FC Medalik 2:3

85e minuut.
Reyes kopt de bal weg. Kovtun rent richting de bal. Tomasik is nu in balbezit. Vaccarezza verovert de bal door een tackle van achteren. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Wikinga 48%, FC Medalik 52%.
Moc Wikinga - FC Medalik 2:3