Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Magenta Moc Wikinga
magenta02 Tactiek 4-1-3-2 druga
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.6 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Kostka passt de bal zonder na te denken. Janczylik is nu in balbezit. Vaccarezza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janczylik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik onderschept slim de pass. Kovtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun geeft een lange en hoge pass. Tolevski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Moc Wikinga 0:1

15e minuut.
Banán probeert naar een medespeler te passen. Kovtun rent richting de bal. Kovtun met een sublieme pass. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Poniedziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Ciepierski de bal. Ciepierski geeft de bal voor. Sołtys heeft problemen om de bal te vangen. Kajdas rent richting de bal. Kajdas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kałkowski kopt de bal weg. Prusinowski rent richting de bal. Banán begaat een overtreding. Prusinowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Prusinowski kan niet meer verder spelen. Knioła komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Banán passt de bal in één keer door. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski met een sublieme pass. Tolevski rent richting de bal. Tolevski draait met de bal, schiet en ... Poniedziałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vaccarezza probeert de bal met de borst te controleren. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Moc Wikinga 0:2

36e minuut.
Banán met een sublieme pass. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski passt de bal met de wreef. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Knioła kopt de bal weg. Kossowski rent richting de bal. Kossowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kajdas de bal. Kajdas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kałkowski geeft de bal voor. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun met een sublieme pass. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Poniedziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 54%, Moc Wikinga 46%.
KKS Magenta - Moc Wikinga 0:2

48e minuut.
Banán passt de bal in één keer door. Tolevski is nu in balbezit. Tolevski geeft een lange en hoge pass. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Kovtun speelt de bal door. Janczylik heeft problemen om de bal te vangen. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Kałkowski probeert de bal aan de voet te houden. Poniedziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kapłan rent richting de bal. Żyrkowski onderschept slim de pass. Żyrkowski met een sublieme pass. Banán bereikt de bal nog maar net als eerste. Banán geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sołtys speelt de bal door. Banán probeert naar een medespeler te passen. Tolevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Moc Wikinga 0:3

59e minuut.
Kostka passt de bal met de wreef. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza speelt de bal door. Tolevski is nu in balbezit. Tolevski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Żyrkowski geeft een hoge lob. Tolevski rent richting de bal. Tolevski met een sublieme pass. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza schiet op doel. Poniedziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Banán onderschept slim de pass. Banán passt de bal met de wreef. Tolevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Domuś geeft een lange en hoge pass. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun passt de bal in één keer door. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Plawgo passt de bal in één keer door. Kovtun rent richting de bal. Kovtun passt de bal zonder na te denken. Tolevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 65%, Moc Wikinga 35%.
KKS Magenta - Moc Wikinga 0:3