Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gradol team FC ŁOWICZ 2013
maja Tactiek 442
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
15 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 64.3
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
do Paraná passt de bal met de wreef. Pătra speelt de bal door. Štraub bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Porto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Inworp. Beirens met een snelle inworp. Kořínek probeert naar een medespeler te passen. Marín is nu in balbezit. Marín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Potapov passt de bal met de wreef. Pătra probeert naar een medespeler te passen. Porto is nu in balbezit. Porto haalt uit met een fantastische trap. Tejeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 1:0

7e minuut.
Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk passt de bal met de wreef. Marín is nu in balbezit. Marín schiet op doel. Na een snelle pass probeert do Paraná de bal onder controle te krijgen. Giovennazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quang Tú is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 1:1

8e minuut.
Petrov geeft een hoge lob. Viola rent richting de bal. Viola met een sublieme pass. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Porto is nu in balbezit. Porto probeert naar een medespeler te passen. Potapov heeft problemen om de bal te vangen. Potapov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 2:1

14e minuut.
Reuser met een sublieme pass. Porto heeft problemen om de bal te vangen. Kořínek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kořínek krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kořínek de bal. Kořínek probeert naar een medespeler te passen. Quang Tú is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petrov neemt de hoekschop. Marín maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 2:2

18e minuut.
Mykland rent richting de bal. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykland bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov is nu in balbezit. Potapov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Muradbegović rent richting de bal. Muradbegović geeft een lange en hoge pass. Potapov kopt de bal weg. Daar is Porto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Germann bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov onderschept slim de pass. Petrov met een sublieme pass. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap. Giovennazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Górecki met een sublieme pass. Quang Tú rent richting de bal. Kořínek met een sublieme pass. Marín rent richting de bal. Marín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 2:3

37e minuut.
Beirens passt de bal zonder na te denken. Kořínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořínek speelt de bal door. Klungelig pakt Marín de bal. Marín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Marín passt de bal in één keer door. Muradbegović probeert de bal aan de voet te houden. Susmaz rent richting de bal. Susmaz geeft de bal voor. Quang Tú krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 51%, FC ŁOWICZ 2013 49%.
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 2:4

48e minuut.
Reuser verovert de bal door een tackle van achteren. Reuser probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mykland de bal. Quang Tú is nu in balbezit. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Quang Tú is nu in balbezit. Reuser verovert de bal door een tackle van achteren. Reuser speelt de bal door. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Górecki onderschept slim de pass. Górecki met een sublieme pass. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú schiet op doel. Giovennazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 2:5

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Országh komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kořínek passt de bal zonder na te denken. Petrov rent richting de bal. Petrov passt de bal zonder na te denken. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú schiet op doel. Giovennazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Giovennazzi trapt de bal weg van het doel. Országh kopt de bal weg. Marczuk heeft problemen om de bal te vangen. Potapov rent richting de bal. Potapov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potapov rent richting de bal. Potapov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lampart komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kořínek speelt de bal door. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú met een sublieme pass. Marín heeft problemen om de bal te vangen. Marín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín is nu in balbezit. Kořínek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quang Tú de bal. Quang Tú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 2:6

73e minuut.
Morles komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Potapov passt de bal met de wreef. Pătra met een sublieme pass. Porto is nu in balbezit. Porto haalt uit met een fantastische trap. Tejeda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Małysz komt het veld opgelopen. Hrovatin komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Quang Tú is nu in balbezit. Kořínek rent richting de bal. Kořínek probeert naar een medespeler te passen. Quang Tú rent richting de bal. Quang Tú schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kořínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořínek speelt de bal door. Susmaz geeft een hoge lob. Marín maakt een snoekduik en kopt de bal. Giovennazzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 2:7

86e minuut.
Marczuk met een sublieme pass. Susmaz rent richting de bal. Susmaz geeft de bal voor. Quang Tú krijgt zijn hoofd ertegen. Giovennazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 2:8

88e minuut.
do Paraná bereikt de bal nog maar net als eerste. do Paraná geeft een lange en hoge pass. Kazura rent richting de bal. Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Porto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 62%, FC ŁOWICZ 2013 38%.
Gradol team - FC ŁOWICZ 2013 3:8