Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.060
  • Stadion: keinaM Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 32127
Zagłębie Sosnowiec SSA Z
T4nowa Tactiek Eva
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
55.4 gemiddelde waardering 26.6
solid Schieten poor
very good Passen poor
solid Verdedigen good


6e minuut.
Sierkowski met een sublieme pass. Daar is Dyduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyduch passt de bal met de wreef. Genesio is nu in balbezit. Genesio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wenda kopt de bal weg. Wiedźmin heeft problemen om de bal te vangen. Ruíz rent richting de bal. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Z 1:0

13e minuut.
Nõmme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanesh geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindenboim is nu in balbezit. Lindenboim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Z 2:0

32e minuut.
Piskuła passt de bal zonder na te denken. Genesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Genesio probeert naar een medespeler te passen. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh schiet op doel. Waryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 30%, Z 70%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - Z 2:0

46e minuut.
Əlioğlu komt het veld opgelopen. Dojaś komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lindenboim is nu in balbezit. Nõmme is nu in balbezit. Nõmme geeft een hoge lob. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Z 3:0

60e minuut.
Nõmme met een sublieme pass. Kanesh geeft een hoge lob. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ... Waryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Piskuła verovert de bal door een tackle van achteren. Piskuła geeft een lange en hoge pass. Əlioğlu rent richting de bal. Əlioğlu schiet op doel. Waryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Z 4:0

68e minuut.
Piskuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskuła passt de bal zonder na te denken. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu schiet op doel. Waryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Z 5:0

70e minuut.
Dojaś is nu in balbezit. Dojaś probeert naar een medespeler te passen. Kanesh probeert naar een medespeler te passen. Lindenboim is nu in balbezit. Lindenboim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ociepka probeert de bal aan de voet te houden. Dojaś speelt de bal door. Kanesh heeft problemen om de bal te vangen. Kanesh haalt uit met een fantastische trap. Waryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Z 6:0

81e minuut.
Dojaś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piskuła met een sublieme pass. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ... Waryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Z 7:0

83e minuut.
Dojaś rent richting de bal. Dojaś passt de bal met de wreef. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Z 8:0

87e minuut.
Dojaś met een sublieme pass. Heffernan met een sublieme pass. Əlioğlu probeert de bal aan de voet te houden. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wiedźmin heeft problemen om de bal te vangen. Dojaś geeft een lange en hoge pass. Əlioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 36%, Z 64%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - Z 8:0