Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Grunwald Poznań Obrytka Team II
taktyka 99 Tactiek Moja
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 52.7
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Olszyna is nu in balbezit. Kasta rent richting de bal. Leal rent richting de bal. Leal haalt uit met een fantastische trap. Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Obrytka Team II 1:0

17e minuut.
Jurczyga rent richting de bal. Jurczyga passt de bal in één keer door. Perelló speelt de bal door. Game geeft een lange en hoge pass. Aničić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Aufhauser passt de bal in één keer door. Jurczyga probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru onderschept slim de pass. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal haalt uit met een fantastische trap. Grodzki bokst de bal weg.

26e minuut.
Nafti met een sublieme pass. Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló speelt de bal door. Aničić rent richting de bal. Aničić schiet op doel. Gębka bokst de bal weg.

28e minuut.
Van Steenberghe is nu in balbezit. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta rent richting de bal. Kasta haalt uit met een fantastische trap. Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Obrytka Team II 2:0

32e minuut.
Remień speelt de bal door. Olszyna speelt de bal door. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal schiet op doel. Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Obrytka Team II 3:0

36e minuut.
Vârtejaru geeft de bal voor. Nafti kopt de bal weg. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Leal de bal. Leal schiet op doel. Grodzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van Steenberghe is nu in balbezit. Van Steenberghe schiet op doel. De bal raakt de paal. Jurczyga is nu in balbezit. Jurczyga geeft een hoge lob. Kasta is nu in balbezit. Kasta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Obrytka Team II 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grunwald Poznań 59%, Obrytka Team II 41%.
FC Grunwald Poznań - Obrytka Team II 4:0

60e minuut.
Aufhauser passt de bal met de wreef. Daar is Jurczyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurczyga passt de bal met de wreef. Van Steenberghe rent richting de bal. Van Steenberghe schiet op doel. Grodzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bandırmalı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negomireanu probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru is nu in balbezit. Van Steenberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steenberghe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bandırmalı heeft problemen om de bal te vangen. Van Steenberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steenberghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Obrytka Team II 5:0

69e minuut.
Negomireanu geeft een hoge lob. Daar is Jurczyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurczyga speelt de bal door. Kasta is nu in balbezit. Kasta draait met de bal, schiet en ... Grodzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mendanha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Steenberghe is nu in balbezit. Van Steenberghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Obrytka Team II 6:0

70e minuut.
Rybkiewicz komt het veld opgelopen. Madej komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Tupczyński komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Vârtejaru geeft een hoge lob. Kostić kopt de bal weg. Aničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aničić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Obrytka Team II 6:1

82e minuut.
Olszyna is nu in balbezit. Olszyna passt de bal zonder na te denken. Leal rent richting de bal. Leal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aufhauser passt de bal in één keer door. Olszyna is nu in balbezit. Olszyna passt de bal zonder na te denken. Kasta rent richting de bal. Kasta haalt uit met een fantastische trap. Grodzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grunwald Poznań 53%, Obrytka Team II 47%.
FC Grunwald Poznań - Obrytka Team II 6:1