Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.060
  • Stadion: spike Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4037
spike Buli Z-ne
1i Tactiek Pozdro Ziomy
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Honkisz speelt de bal door. Sapun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurtuluş krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Estrela geeft een lange en hoge pass. Gawkowski rent richting de bal. Wiergowski onderschept slim de pass. Chimingeri is nu in balbezit. Chimingeri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Amati bereikt de bal nog maar net als eerste. Amati probeert naar een medespeler te passen. Honkisz heeft problemen om de bal te vangen. Honkisz met een sublieme pass. Mráz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
spike - Buli Z-ne 0:1

24e minuut.
Honkisz rent richting de bal. Honkisz geeft een lange en hoge pass. Sapun kopt de bal weg. Klungelig pakt Rotaru de bal. Guziałek rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Honkisz geeft de bal voor. Sapun rent richting de bal. Rotaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rotaru krijgt een gele kaart. Sapun raakt geblesseerd tijdens het duel. Sapun kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Czarnotta bokst de bal weg. Sapun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapun draait met de bal, schiet en ... Czarnotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Niedźwiedź passt de bal in één keer door. Honkisz rent richting de bal. Honkisz passt de bal zonder na te denken. Sapun is nu in balbezit. Sapun haalt uit met een fantastische trap. Czarnotta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spike 63%, Buli Z-ne 37%.
spike - Buli Z-ne 0:1

46e minuut.
Czyżykowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Begines geeft een hoge lob. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurtuluş. Czyżykowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szmatan komt het veld opgelopen. Kubiak komt het veld opgelopen. Yakışık komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Chimingeri heeft problemen om de bal te vangen. Wiergowski rent richting de bal. Szmatan onderschept slim de pass. Chimingeri is nu in balbezit. Chimingeri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chimingeri rent richting de bal. Chimingeri haalt uit met een fantastische trap. Tamone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Niedźwiedź rent richting de bal. Niedźwiedź passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amati de bal. Chimingeri rent richting de bal. Chimingeri haalt uit met een fantastische trap. Tamone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Gawkowski speelt de bal door. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski passt de bal zonder na te denken. Mráz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mráz schiet op doel. Czarnotta bokst de bal weg.

88e minuut.
Nakiboğlu passt de bal zonder na te denken. Kurtuluş speelt de bal door. Chimingeri rent richting de bal. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski schiet op doel. Tamone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chimingeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimingeri schiet op doel. Tamone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
spike - Buli Z-ne 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spike 63%, Buli Z-ne 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
spike - Buli Z-ne 1:1