Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły z Łukowa Zagłębie Sosnowiec SSA
4-4-2 Tactiek T4nowa
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Piskuła speelt de bal door. Genesio is nu in balbezit. Genesio geeft een lange en hoge pass. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh haalt uit met een fantastische trap. Sarnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Genesio rent richting de bal. Genesio passt de bal met de wreef. Głodowski rent richting de bal. Ruíz onderschept slim de pass. Ruíz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Genesio kopt de bal weg. Daar is Kis-Molnár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piskuła geeft een hoge lob. Lindenboim is nu in balbezit. Lindenboim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 64%, Zagłębie Sosnowiec SSA 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły z Łukowa - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:0

46e minuut.
Dojaś komt het veld opgelopen. Əlioğlu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Piskuła kopt de bal weg. Klungelig pakt Ioan de bal. Dojaś rent richting de bal. Dojaś geeft de bal voor. Lindenboim krijgt zijn hoofd ertegen. Sarnik bokst de bal weg. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:1

53e minuut.
Kanesh is nu in balbezit. Kanesh geeft een hoge lob. Əlioğlu rent richting de bal. Əlioğlu schiet op doel. Sarnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:2

54e minuut.
Klungelig pakt Airinei de bal. Carqueja verovert de bal door een tackle van achteren. Carqueja passt de bal in één keer door. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Heffernan speelt de bal door. Piskuła probeert naar een medespeler te passen. Kis-Molnár probeert de bal aan de voet te houden. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu haalt uit met een fantastische trap. Sarnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:3

74e minuut.
Preda probeert naar een medespeler te passen. Nõmme bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmme geeft een hoge lob. Əlioğlu rent richting de bal. Əlioğlu schiet op doel. Paal! Sarnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:4

83e minuut.
Buitenspel voor Onomah. Goede buitenspelval van de verdediging. Fausto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nõmme met een sublieme pass. Lindenboim rent richting de bal. Lindenboim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lindenboim is nu in balbezit. Sarnik probeert naar een medespeler te passen. Airinei kopt de bal weg. Fausto is nu in balbezit. Fausto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 66%, Zagłębie Sosnowiec SSA 34%.
Orły z Łukowa - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:4