Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS CAMEL 2019 HERA-TEAM
nowyyy Tactiek SANDAŁ
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.1 gemiddelde waardering 55
adequate Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Quiroz heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz met een sublieme pass. Francioli is nu in balbezit. Francioli geeft een hoge lob. Zardan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Skowronek onderschept slim de pass. Skowronek speelt de bal door. Piekorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekorz geeft een lange en hoge pass. Zardan krijgt zijn hoofd ertegen. Łacina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pilecki is nu in balbezit. Zardan is nu in balbezit. Zardan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - HERA-TEAM 0:1

11e minuut.
Lizik probeert naar een medespeler te passen. Krok rent richting de bal. Piekorz onderschept slim de pass. Micov rent richting de bal. Micov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - HERA-TEAM 0:2

12e minuut.
Skowronek geeft een lange en hoge pass. Buhalov kopt de bal weg. Pilecki is nu in balbezit. Pilecki draait met de bal, schiet en ... Łacina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - HERA-TEAM 0:3

15e minuut.
Martín rent richting de bal. Martín probeert naar een medespeler te passen. Piekorz met een sublieme pass. Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki schiet op doel. Łacina bokst de bal weg. Paal!

17e minuut.
Szurgent rent richting de bal. Szurgent geeft de bal voor. Micov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krok is nu in balbezit. Krok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Piekorz rent richting de bal. Piekorz passt de bal met de wreef. Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki schiet op doel. Łacina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - HERA-TEAM 0:4

20e minuut.
Pilecki geeft de bal voor. Francioli rent richting de bal. Francioli passt de bal in één keer door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Łacina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zardan controleert de bal met de borst. Zardan schiet op doel. Łacina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Piekorz geeft de bal voor. Zardan kopt de bal weg. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - HERA-TEAM 0:5

26e minuut.
Quiroz passt de bal in één keer door. Buhalov rent richting de bal. Buhalov passt de bal in één keer door. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Piekorz kopt de bal weg. Skowronek met een sublieme pass. Barone is nu in balbezit. Barone haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Francioli onderschept slim de pass. Francioli probeert naar een medespeler te passen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - HERA-TEAM 0:6

32e minuut.
Grgona geeft de bal voor. Pilecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burczyński. Burczyński krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Skowronek heeft problemen om de bal te vangen. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz rent richting de bal. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan haalt uit met een fantastische trap. Łacina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Grgona geeft een hoge lob. Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki passt de bal met de wreef. Zardan is nu in balbezit. Zardan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bieczyński probeert naar een medespeler te passen. Zardan probeert de bal aan de voet te houden. Micov geeft een hoge lob. Pilecki is nu in balbezit. Pilecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS CAMEL 2019 76%, HERA-TEAM 24%.
KS CAMEL 2019 - HERA-TEAM 0:6

59e minuut.
Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki geeft de bal voor. Zardan rent richting de bal. Zardan haalt uit met een fantastische trap. Łacina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - HERA-TEAM 0:7

60e minuut.
Ławecki komt het veld opgelopen. Rizov komt het veld opgelopen. Tagmatarchis komt het veld opgelopen. Jędraszek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Lizik passt de bal zonder na te denken. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek geeft de bal voor. Pilecki rent richting de bal. Pilecki draait met de bal, schiet en ... Łacina bokst de bal weg. Pilecki rent richting de bal. Pilecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - HERA-TEAM 0:8

64e minuut.
Micov is nu in balbezit. Micov heeft problemen om de bal te vangen. Micov met een sublieme pass. Klungelig pakt Tagmatarchis de bal. Tagmatarchis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rizov verovert de bal door een tackle van achteren. Rizov passt de bal in één keer door. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagmatarchis onderschept slim de pass. Tagmatarchis haalt uit met een fantastische trap. Łacina bokst de bal weg.

69e minuut.
Quốc Tuấn passt de bal zonder na te denken. Buhalov probeert naar een medespeler te passen. Tagmatarchis is nu in balbezit. Tagmatarchis draait met de bal, schiet en ... Łacina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki geeft de bal voor. Skowronek probeert de bal aan de voet te houden. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rašić komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Rizov is nu in balbezit. Rizov passt de bal in één keer door. Badziak probeert naar een medespeler te passen. Barone heeft problemen om de bal te vangen. Barone draait met de bal, schiet en ... Rašić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - HERA-TEAM 1:8

82e minuut.
Jabłonowski probeert naar een medespeler te passen. Gajewski rent richting de bal. Zardan onderschept slim de pass. Zardan draait met de bal, schiet en ... Łacina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - HERA-TEAM 1:9

83e minuut.
Pilecki heeft problemen om de bal te vangen. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan passt de bal zonder na te denken. Tagmatarchis rent richting de bal. Tagmatarchis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS CAMEL 2019 68%, HERA-TEAM 32%.
KS CAMEL 2019 - HERA-TEAM 1:9