Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bałtyk 1930 Gdynia Guadalajara Dragons
424 sks Tactiek wKupieSiła
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen good


1e minuut.
Tormoud passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal in één keer door. Daar is Doğramacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doğramacı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lodyga probeert naar een medespeler te passen. Stella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bates is nu in balbezit. Stella onderschept slim de pass. Stella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Krocan onderschept slim de pass. Daar is Stella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krocan begaat een overtreding. Stella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lodyga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bates is nu in balbezit. Bates geeft een lange en hoge pass. Romashev is nu in balbezit. Romashev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Tormoud de bal. Doğramacı is nu in balbezit. Əmircanov speelt de bal door. Stella rent richting de bal. Stella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Špirnák speelt de bal door. Ergili rent richting de bal. Lodyga begaat een overtreding. Lodyga krijgt een gele kaart. Ergili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tormoud zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ergili geeft een lange en hoge pass. Vernazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malczyk geeft een hoge lob. Castillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doğramacı. Doğramacı krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Naylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sellimi rent richting de bal. Olędzki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sellimi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sellimi neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Guadalajara Dragons 1:0

28e minuut.
Romashev probeert naar een medespeler te passen. McPherson is nu in balbezit. Naylor begaat een overtreding. Naylor krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Romashev passt de bal in één keer door. Castillo probeert naar een medespeler te passen. McPherson rent richting de bal. McPherson geeft een hoge lob. Sellimi krijgt zijn hoofd ertegen. Vernazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ergili met een snelle inworp. Lodyga is nu in balbezit. Romashev onderschept slim de pass. Romashev geeft een lange en hoge pass. Vernazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miraut met de inworp. Əmircanov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Olędzki passt de bal met de wreef. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov passt de bal met de wreef. Stella bereikt de bal nog maar net als eerste. Stella draait met de bal, schiet en ... Young probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 45%, Guadalajara Dragons 55%.
Bałtyk 1930 Gdynia - Guadalajara Dragons 1:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Cisak de bal onder controle te krijgen. Lodyga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ergili. Lodyga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lodyga kan niet meer verder spelen. Lempinen komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Lempinen is nu in balbezit. Ergili begaat een overtreding. Ergili krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Əmircanov verovert de bal door een tackle van achteren. Miraut rent richting de bal. Miraut passt de bal zonder na te denken. Stella bereikt de bal nog maar net als eerste. Stella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tormoud rent richting de bal. Tormoud speelt de bal door. McPherson rent richting de bal. McPherson geeft een lange en hoge pass. Sellimi springt en kopt de bal. Vernazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Castillo rent richting de bal. Doğramacı is nu in balbezit. Castillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Castillo krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ergili rent richting de bal. Ergili met een sublieme pass. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Guadalajara Dragons 2:0

76e minuut.
Doğramacı speelt de bal door. Klungelig pakt Stella de bal. Inworp. Lempinen met de inworp. Əmircanov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Huegun Etxebarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormoud speelt de bal door. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Vernazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Guadalajara Dragons 3:0

88e minuut.
Ergili probeert naar een medespeler te passen. Cisak onderschept slim de pass. Sellimi rent richting de bal. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. Vernazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Guadalajara Dragons 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 52%, Guadalajara Dragons 48%.
Bałtyk 1930 Gdynia - Guadalajara Dragons 4:0