Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centrum Zerkov > Lech Poznań
Gestonówka 532 Tactiek Marek1
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Sidoruk is nu in balbezit. Sidoruk geeft de bal voor. Mai Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kociński is nu in balbezit. Melogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociński is nu in balbezit. Melogno onderschept slim de pass. Melogno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hoàng Phương geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hải Hà met de inworp. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis geeft de bal voor. Sucigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Melogno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 1:0

18e minuut.
Krasucki kopt de bal weg. Palibrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Studnicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Studnicki krijgt een gele kaart. Palibrk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krasucki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bichado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 1:1

25e minuut.
Palibrk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sotomayor komt het veld opgelopen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudorache met de inworp. Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor geeft een lange en hoge pass. Daar is Studnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sypiański verovert de bal door een tackle van achteren. Sypiański geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudorache met de inworp. Sotomayor geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Koblak passt de bal met de wreef. Tudorache met een sublieme pass. Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor verovert de bal door een tackle van achteren. Sotomayor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Sotomayor rent richting de bal. Mai Hùng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sotomayor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krasucki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bichado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 1:2

41e minuut.
Hoàng Phương probeert naar een medespeler te passen. Koblak speelt de bal door. Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor haalt uit met een fantastische trap. Bichado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Prażmowski met een sublieme pass. Dvorský is nu in balbezit. Dvorský geeft een hoge lob. Vágvölgyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Zerkov 55%, > Lech Poznań 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 2:2

65e minuut.
Prażmowski speelt de bal door. Tudorache speelt de bal door. Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor schiet op doel. Bichado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 2:3

68e minuut.
Hoàng Phương geeft een lange en hoge pass. Hải Hà rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prażmowski. Prażmowski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Platteeuw komt het veld opgelopen. Biesiekierski komt het veld opgelopen. Milanés komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Milanés probeert naar een medespeler te passen. Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prażmowski geeft een lange en hoge pass. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor draait met de bal, schiet en ... Bichado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 2:4

78e minuut.
Mai Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Hùng passt de bal in één keer door. Biesiekierski met een sublieme pass. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Šofranić de bal. Melogno rent richting de bal. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi draait met de bal, schiet en ... Sucigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Zerkov 50%, > Lech Poznań 50%.
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 2:4