Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bałtyk 1930 Gdynia Lech>Mistrz
424 sks Tactiek DoBOju5ACM
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten very good
good Passen very good
formidable Verdedigen good


4e minuut.
Tansini heeft problemen om de bal te vangen. Tansini speelt de bal door. Sárközy rent richting de bal. Sárközy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Lech>Mistrz 0:1

17e minuut.
Olave rent richting de bal. Olave passt de bal met de wreef. Krocan speelt de bal door. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Boczkowski geeft een hoge lob. Castillo is nu in balbezit. Tansini maakt een afschuwelijke overtreding. Tansini krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Romashev passt de bal met de wreef. McPherson rent richting de bal. Tansini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tansini krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. McPherson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tormoud zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Sellimi de bal. Romashev is nu in balbezit. Romashev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Olave geeft een hoge lob. Sárközy heeft problemen om de bal te vangen. Krocan is nu in balbezit. Sárközy verovert de bal door een tackle van achteren. Sárközy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tormoud speelt de bal door. Carle is nu in balbezit. Carle geeft een hoge lob. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sárközy onderschept slim de pass. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila passt de bal zonder na te denken. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Young verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Krocan geeft de bal voor. Daar is McPherson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McPherson passt de bal zonder na te denken. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sellimi rent richting de bal. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sárközy is nu in balbezit. Bogdan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sárközy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hrvanović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sárközy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Tormoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romashev rent richting de bal. Romashev probeert naar een medespeler te passen. McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave passt de bal in één keer door. Sárközy rent richting de bal. Sárközy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Huegun Etxebarría de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Lech>Mistrz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 51%, Lech>Mistrz 49%.
Bałtyk 1930 Gdynia - Lech>Mistrz 0:2

46e minuut.
Crapuzzi rent richting de bal. Crapuzzi geeft de bal voor. Olave met een sublieme pass. Sárközy rent richting de bal. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Young bokst de bal weg. Paal!

50e minuut.
Tormoud met een sublieme pass. McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson passt de bal zonder na te denken. Romashev heeft problemen om de bal te vangen. Romashev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Lech>Mistrz 1:2

53e minuut.
Sellimi heeft problemen om de bal te vangen. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrvanović. Hrvanović krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Romashev raakt geblesseerd tijdens het duel. Tormoud met een snel genomen vrije trap. McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson passt de bal zonder na te denken. Romashev rent richting de bal. Romashev geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carle neemt de hoekschop. Sellimi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bałtyk 1930 Gdynia - Lech>Mistrz 2:2

55e minuut.
Carle rent richting de bal. Półchłopek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carle raakt geblesseerd tijdens het duel. Tormoud zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jonsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sellimi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Lech>Mistrz 3:2

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olave met de inworp. Hrvanović rent richting de bal. Hrvanović geeft de bal voor. Sárközy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 47%, Lech>Mistrz 53%.
Bałtyk 1930 Gdynia - Lech>Mistrz 3:2