Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitch Please Borussia 09 Dortmund
Alfa 0.06b Tactiek schalke
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Bellanca geeft een hoge lob. Odonkor kopt de bal weg. Dağaş rent richting de bal. Dağaş schiet op doel. Cupino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Odonkor geeft een lange en hoge pass. Janisz kan de bal niet met de borst controleren. Dağaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - Borussia 09 Dortmund 1:0

35e minuut.
Daneri is nu in balbezit. Daneri geeft een lange en hoge pass. Daar is Szymkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymkiewicz geeft een hoge lob. Dağaş springt en kopt de bal. Cupino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kałamarz passt de bal zonder na te denken. Daar is Rosłoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosłoń probeert naar een medespeler te passen. Montalenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalenti draait met de bal, schiet en ... Quisipilina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Keran de bal. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz rent richting de bal. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pitch Please - Borussia 09 Dortmund 1:1

41e minuut.
Haryadi geeft een lange en hoge pass. Dağaş is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Orlandini ... Strafschop! Directe rode kaart, Orlandini moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Orlandini schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dağaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Odonkor neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cupino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 41%, Borussia 09 Dortmund 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pitch Please - Borussia 09 Dortmund 1:1

46e minuut.
Montalenti onderschept slim de pass. Montalenti geeft een lange en hoge pass. Daar is Szymkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Coca met een sublieme pass. Odonkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Odonkor roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Odonkor kan niet meer verder spelen. Owono Montalbán komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rosłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoń speelt de bal door. Hamalak speelt de bal door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - Borussia 09 Dortmund 1:2

87e minuut.
Mings rent richting de bal. Mings geeft een lange en hoge pass. Montalenti is nu in balbezit. Montalenti haalt uit met een fantastische trap. Quisipilina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - Borussia 09 Dortmund 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 60%, Borussia 09 Dortmund 40%.
Pitch Please - Borussia 09 Dortmund 1:3