Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.063
  • Stadion: Seals FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10066
Seals FC KGC Becik
chmura Tactiek ndcc
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Ronchetti geeft de bal voor. Hamard kopt de bal weg. Piedra is nu in balbezit. Piedra haalt uit met een fantastische trap. Trafas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seals FC - KGC Becik 0:1

14e minuut.
Pijanowski is nu in balbezit. Schützenkönig maakt een afschuwelijke overtreding. Pijanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petrevičius met een snel genomen vrije trap. Piedra maakt een snoekduik en kopt de bal. Trafas bokst de bal weg.

18e minuut.
Nery bereikt de bal nog maar net als eerste. Nery probeert naar een medespeler te passen. Petrevičius probeert de bal aan de voet te houden. Piedra rent richting de bal. Piedra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hamard verovert de bal door een tackle van achteren. Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierbulewicz geeft de bal voor. Posečkal springt en kopt de bal. Mortari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seals FC - KGC Becik 1:1

35e minuut.
Pijanowski is nu in balbezit. Pijanowski passt de bal zonder na te denken. Petrevičius met een sublieme pass. Piedra is nu in balbezit. Piedra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Hamard passt de bal in één keer door. Petrevičius met een sublieme pass. Ronchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. Piedra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seals FC 57%, KGC Becik 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seals FC - KGC Becik 1:1

46e minuut.
Barbetti komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mortari trapt de bal weg van het doel. Landaeta kopt de bal weg. Piedra is nu in balbezit. Piedra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trafas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daar is Andrzejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mooren rent richting de bal. Andrzejak begaat een overtreding. Andrzejak krijgt een gele kaart. Mooren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kukov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hamard passt de bal in één keer door. Andrzejak rent richting de bal. Andrzejak passt de bal in één keer door. Pijanowski is nu in balbezit. Pijanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. van Galen komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hamard speelt de bal door. Pijanowski rent richting de bal. Pijanowski passt de bal met de wreef. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pijanowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bornemissza de bal. Bornemissza passt de bal met de wreef. van Galen is nu in balbezit. van Galen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Barbetti passt de bal zonder na te denken. Daar is Füllemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füllemann geeft een lange en hoge pass. van Galen is nu in balbezit. van Galen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hamard onderschept slim de pass. Petrevičius rent richting de bal. Petrevičius speelt de bal door. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seals FC 44%, KGC Becik 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seals FC - KGC Becik 1:1