Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wędkarze F.C wampiry
DARKA Tactiek jacek
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 48.1
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Błachaniec passt de bal met de wreef. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner geeft de bal voor. Zassowski rent richting de bal. Zassowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Pajčin speelt de bal door. Ostaszewski speelt de bal door. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski draait met de bal, schiet en ... Plotár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - F.C wampiry 1:0

4e minuut.
Błachaniec probeert de bal aan de voet te houden. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ostaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Błachaniec passt de bal in één keer door. Koźlik rent richting de bal. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski schiet op doel. Plotár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - F.C wampiry 2:0

13e minuut.
Musso kopt de bal weg. Kai Yeung rent richting de bal. Kai Yeung passt de bal zonder na te denken. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. Plotár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Wessner geeft een hoge lob. Krecikowski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pajčin zal de hoekschop nemen. Zassowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Warnas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernizzoni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zassowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zassowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Plotár bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Kai Yeung is nu in balbezit. Kai Yeung passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zassowski de bal. Zassowski schiet op doel. Plotár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - F.C wampiry 3:0

26e minuut.
Kuska is nu in balbezit. Kuska geeft een hoge lob. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ... Plotár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - F.C wampiry 4:0

28e minuut.
Storey is nu in balbezit. Storey passt de bal in één keer door. Kostakiev is nu in balbezit. Kostakiev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De Bruyne met een sublieme pass. Pajčin heeft problemen om de bal te vangen. Pajčin passt de bal in één keer door. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ... Plotár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Plotár geeft de bal voor. Inworp. Pajčin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski schiet op doel. Plotár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin probeert naar een medespeler te passen. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski haalt uit met een fantastische trap. Plotár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - F.C wampiry 5:0

37e minuut.
Krecikowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pajčin met de inworp. Kai Yeung met een sublieme pass. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - F.C wampiry 6:0

40e minuut.
Kostakiev rent richting de bal. Wessner geeft de bal voor. Bernizzoni rent richting de bal. Zassowski onderschept slim de pass. Zassowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Pajčin probeert naar een medespeler te passen. Kai Yeung met een sublieme pass. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski schiet op doel. Plotár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - F.C wampiry 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wędkarze 31%, F.C wampiry 69%.
FC Wędkarze - F.C wampiry 7:0

50e minuut.
Daar is Koźlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaszewski onderschept slim de pass. Ostaszewski passt de bal met de wreef. Zassowski rent richting de bal. Zassowski haalt uit met een fantastische trap. Plotár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. Plotár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - F.C wampiry 8:0

53e minuut.
Wessner rent richting de bal. Wessner passt de bal zonder na te denken. Zassowski is nu in balbezit. Zassowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - F.C wampiry 9:0

58e minuut.
Fechner geeft een lange en hoge pass. Zassowski is nu in balbezit. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zassowski haalt uit met een fantastische trap. Plotár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ... Plotár bokst de bal weg. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Błachaniec probeert naar een medespeler te passen. Zassowski rent richting de bal. Bernizzoni met een sublieme pass. Zassowski heeft problemen om de bal te vangen. Zassowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - F.C wampiry 10:0

65e minuut.
Wessner speelt de bal door. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessner geeft de bal voor. Ostaszewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessner probeert naar een medespeler te passen. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski schiet op doel. Plotár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - F.C wampiry 11:0

76e minuut.
Błachaniec probeert naar een medespeler te passen. Wessner rent richting de bal. Wessner speelt de bal door. Zassowski rent richting de bal. Zassowski haalt uit met een fantastische trap. Plotár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wessner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. Plotár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
van Haaren geeft de bal voor. Kostakiev is nu in balbezit. Klich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klich krijgt een gele kaart. Kostakiev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Warnas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Warnas de bal. Warnas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Kai Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Yeung passt de bal zonder na te denken. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ... Plotár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - F.C wampiry 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wędkarze 37%, F.C wampiry 63%.
FC Wędkarze - F.C wampiry 12:0