Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.063
  • Stadion: Swiniaki Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21999
Swiniaki Pitch Please
A6 Tactiek Alfa 0.06b
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten adequate
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Daar is Coca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coca probeert naar een medespeler te passen. Haryadi probeert naar een medespeler te passen. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Puiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bellanca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Pitch Please 0:1

11e minuut.
Cimoszewicz is nu in balbezit. Cimoszewicz passt de bal in één keer door. Sarakinidis is nu in balbezit. Sarakinidis geeft een lange en hoge pass. Rogóż springt en kopt de bal. Quisipilina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Lenort controleert de bal met de borst. Bellanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanca met een sublieme pass. Anastasakos rent richting de bal. Anastasakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cimoszewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jamnický de bal. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický verovert de bal door een tackle van achteren. Jamnický haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cimoszewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Sarakinidis de bal. Sarakinidis met een sublieme pass. Jamnický rent richting de bal. Jamnický draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Năstăsoiu onderschept slim de pass. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Bellanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort rent richting de bal. Bellanca verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jamnický rent richting de bal. Jamnický met een sublieme pass. Sarakinidis probeert naar een medespeler te passen. Rogóż rent richting de bal. Rogóż schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Stella is nu in balbezit. Anastasakos is nu in balbezit. Coca speelt de bal door. Bellanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanca schiet op doel. Puiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiniaki 42%, Pitch Please 58%.
Swiniaki - Pitch Please 0:1

61e minuut.
Gachev is nu in balbezit. Gachev geeft een hoge lob. Daar is Owono Montalbán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamnický is nu in balbezit. Jamnický haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Gicquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanca onderschept slim de pass. Chryplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanca verovert de bal door een tackle van achteren. Bellanca draait met de bal, schiet en ... Puiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Gachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szymkiewicz. Gachev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gachev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel. Quisipilina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiniaki 40%, Pitch Please 60%.
Swiniaki - Pitch Please 0:1