Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: FC W_tyn Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13339
FC W_tyn Slavic United
Defend Tactiek 1
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 36.8
solid Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biancardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Balewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Slavic United 1:0

10e minuut.
Serediuc speelt de bal door. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs passt de bal met de wreef. Tarik is nu in balbezit. Tarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC W_tyn - Slavic United 1:1

12e minuut.
Nyabaro met een sublieme pass. Əbülfətov heeft problemen om de bal te vangen. Kosobucki onderschept slim de pass. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Balewski bokst de bal weg.

21e minuut.
Drewniak speelt de bal door. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński passt de bal met de wreef. Drewniak rent richting de bal. Drewniak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Alvarado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dynda. Alvarado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alvarado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Celin de bal onder controle te krijgen. Balewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarado met de inworp. Biancardi speelt de bal door. Əbülfətov is nu in balbezit. Əbülfətov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 53%, Slavic United 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC W_tyn - Slavic United 1:1

47e minuut.
Drewniak verovert de bal door een tackle van achteren. Drewniak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurnasevich de bal. Tarik is nu in balbezit. Tarik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Əbülfətov kopt de bal weg. Biancardi probeert naar een medespeler te passen. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... Balewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Slavic United 2:1

65e minuut.
Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocki verovert de bal door een tackle van achteren. Trocki passt de bal zonder na te denken. Tarik is nu in balbezit. Tarik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Libera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alvarado roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Alvarado kan niet meer verder spelen. Moraru komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Celin probeert naar een medespeler te passen. Dynda is nu in balbezit. Dynda passt de bal met de wreef. Tarik rent richting de bal. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 54%, Slavic United 46%.
FC W_tyn - Slavic United 2:1