Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: OUSHI Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23272
OUSHI FC W_tyn
D!DD Tactiek Defend
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 43.6
very good Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Ciubotaru kopt de bal weg. Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet passt de bal in één keer door. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Calafiore passt de bal in één keer door. Báč bereikt de bal nog maar net als eerste. Báč probeert naar een medespeler te passen. Šekuljica is nu in balbezit. Šekuljica draait met de bal, schiet en ... Rab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Barbarski is nu in balbezit. Barbarski passt de bal in één keer door. Cila speelt de bal door. Calafiore is nu in balbezit. Calafiore haalt uit met een fantastische trap. Rab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šekuljica bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Căruţaşu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gawroński komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Báč passt de bal zonder na te denken. Šekuljica rent richting de bal. Šekuljica passt de bal met de wreef. Calafiore rent richting de bal. Calafiore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Barbarski is nu in balbezit. Barbarski passt de bal zonder na te denken. Cila geeft een hoge lob. Šekuljica bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekuljica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vairelles met een sublieme pass. Barbarski speelt de bal door. Daar is Báč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calafiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafiore draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Biancardi probeert naar een medespeler te passen. Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov verovert de bal door een tackle van achteren. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - FC W_tyn 0:1

45e minuut.
Minh Phương komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OUSHI 42%, FC W_tyn 58%.
OUSHI - FC W_tyn 0:1

48e minuut.
Ciubotaru met de inworp. Báč rent richting de bal. Báč passt de bal zonder na te denken. Minh Phương is nu in balbezit. Minh Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OUSHI - FC W_tyn 1:1

50e minuut.
Minh Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Phương passt de bal in één keer door. Šekuljica rent richting de bal. Šekuljica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - FC W_tyn 2:1

51e minuut.
Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nyabaro de bal. Šekuljica rent richting de bal. Šekuljica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bundervoet heeft problemen om de bal te vangen. Barbarski begaat een overtreding. Bundervoet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawroński met een snel genomen vrije trap. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov schiet op doel. Boddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OUSHI - FC W_tyn 2:2

62e minuut.
Báč is nu in balbezit. Báč passt de bal met de wreef. Šekuljica rent richting de bal. Šekuljica draait met de bal, schiet en ... Cəfərov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Báč verovert de bal door een tackle van achteren. Báč probeert naar een medespeler te passen. Minh Phương is nu in balbezit. Minh Phương schiet op doel. Rab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Báč is nu in balbezit. Báč met een sublieme pass. Šekuljica is nu in balbezit. Šekuljica schiet op doel. Rab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - FC W_tyn 3:2

71e minuut.
Kandziora onderschept slim de pass. Minh Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Šekuljica is nu in balbezit. Minh Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Phương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru geeft een hoge lob. Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekuljica verovert de bal door een tackle van achteren. Šekuljica haalt uit met een fantastische trap. Rab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OUSHI 32%, FC W_tyn 68%.
OUSHI - FC W_tyn 3:2