Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Ratown TurboDymoMeni Zabrze
zozozo Tactiek Turniej U21
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 49.7
uitstekend Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Paluchowski met een sublieme pass. Temelkoski rent richting de bal. Mojżysz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mojżysz krijgt een gele kaart. Temelkoski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Temelkoski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda haalt uit met een fantastische trap. Fiers bokst de bal weg.

5e minuut.
Benkowski geeft een hoge lob. Mierzejewski rent richting de bal. Centonze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Centonze krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pallis kopt de bal weg. Temelkoski heeft problemen om de bal te vangen. Temelkoski passt de bal zonder na te denken. Pallis rent richting de bal. Pallis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buczek onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - TurboDymoMeni Zabrze 1:0

15e minuut.
Centonze probeert de bal aan de voet te houden. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg passt de bal in één keer door. Bondin rent richting de bal. Bondin haalt uit met een fantastische trap. Cegła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor is nu in balbezit. Bondin begaat een overtreding. Bondin krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski geeft een hoge lob. Daar is Dierickx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallis rent richting de bal. Pallis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Goor kopt de bal weg. Paluchowski rent richting de bal. Paluchowski passt de bal met de wreef. Daar is Bruzda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzda schiet op doel. Fiers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bondin kopt de bal weg. Goor is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Silveira Tavares geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mierzejewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski passt de bal met de wreef. Pallis rent richting de bal. Pallis haalt uit met een fantastische trap. Fiers probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - TurboDymoMeni Zabrze 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 42%, TurboDymoMeni Zabrze 58%.
Fc. Ratown - TurboDymoMeni Zabrze 2:0

46e minuut.
Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda geeft een hoge lob. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis draait met de bal, schiet en ... Fiers probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Daar is Kwiręg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiręg met een sublieme pass. Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Bondin rent richting de bal. Bondin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Benkowski passt de bal zonder na te denken. Widzisz met een sublieme pass. Deen rent richting de bal. Bruzda onderschept slim de pass. Bruzda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - TurboDymoMeni Zabrze 3:0

65e minuut.
Pereda geeft de bal voor. Klungelig pakt Benkowski de bal. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis is nu in balbezit. Pallis draait met de bal, schiet en ... Fiers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fiers niet meer kan verder spelen.

70e minuut.
Dierickx geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Temelkoski met een snelle inworp. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szumanowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gwalbert komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Goor geeft de bal voor. Temelkoski heeft problemen om de bal te vangen. Temelkoski passt de bal met de wreef. Bruzda rent richting de bal. Bruzda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - TurboDymoMeni Zabrze 4:0

77e minuut.
Banan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Szumanowski met de inworp. Klungelig pakt Centonze de bal. Centonze verovert de bal door een tackle van achteren. Bondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondin draait met de bal, schiet en ... Banan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Gwalbert geeft de bal voor. Deen probeert de bal aan de voet te houden. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis heeft problemen om de bal te vangen. Pallis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - TurboDymoMeni Zabrze 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 53%, TurboDymoMeni Zabrze 47%.
Fc. Ratown - TurboDymoMeni Zabrze 5:0