Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: Stare Podwórko
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13132
Kasztelania Małogoszcz Slavic United
Kasztelen Centra Tactiek 1
51% Balbezit 49%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 35.1
excellent Schieten weak
solid Passen average
very good Verdedigen good


5e minuut.
Kosobucki trapt de bal weg. Serediuc probeert de bal met de borst te controleren. Cîlicic speelt de bal door. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. Balewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Brčinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych passt de bal in één keer door. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Balewski probeert naar een medespeler te passen. Cîlicic rent richting de bal. Cîlicic speelt de bal door. Daar is Szwajdych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwajdych schiet op doel. Balewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Celin is nu in balbezit. Brčinović met een sublieme pass. Szwajdych rent richting de bal. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Slavic United 1:0

23e minuut.
Tarik met een sublieme pass. Klungelig pakt Serediuc de bal. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. Balewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Brčinović onderschept slim de pass. Brčinović passt de bal in één keer door. Smolík met een sublieme pass. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Smolík onderschept slim de pass. Smolík geeft een lange en hoge pass. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín schiet op doel. Balewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Slavic United 2:0

31e minuut.
Celin geeft de bal voor. Inworp. Brčinović met de inworp. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz geeft een lange en hoge pass. Balewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Luchs passt de bal zonder na te denken. Serediuc rent richting de bal. Crispín verovert de bal door een tackle van achteren. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Brčinović speelt de bal door. Cîlicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Cîlicic geeft de bal voor. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Brčinović met de inworp. Vitanov geeft een hoge lob. Crispín rent richting de bal. Crispín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasztelania Małogoszcz 27%, Slavic United 73%.
Kasztelania Małogoszcz - Slavic United 2:0

46e minuut.
Valencia komt het veld opgelopen. Mamduh komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Descaveirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Descaveirado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kosobucki de bal. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. Balewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Vitanov geeft een lange en hoge pass. Crispín rent richting de bal. Valencia is nu in balbezit. Valencia draait met de bal, schiet en ... Balewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Inworp. Smolík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamduh met een sublieme pass. Klungelig pakt Crispín de bal. Crispín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Mamduh passt de bal in één keer door. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi passt de bal zonder na te denken. Daar is Smolík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolík geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Szwajdych geeft de bal voor. Daar is Celin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín verovert de bal door een tackle van achteren. Crispín schiet op doel. Balewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Slavic United 3:0

58e minuut.
Brčinović geeft de bal voor. Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín onderschept slim de pass. Crispín haalt uit met een fantastische trap. Balewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Slavic United 4:0

60e minuut.
Vitanov heeft problemen om de bal te vangen. Vitanov geeft een lange en hoge pass. Szwajdych kopt de bal weg. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Slavic United 5:0

65e minuut.
Bandhi verovert de bal door een tackle van achteren. Smolík rent richting de bal. Smolík geeft een lange en hoge pass. Crispín is nu in balbezit. Crispín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych draait met de bal, schiet en ... Balewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Slavic United 6:0

69e minuut.
Bandhi probeert naar een medespeler te passen. Crispín rent richting de bal. Crispín passt de bal met de wreef. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Inworp. Brčinović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Celin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Balewski probeert naar een medespeler te passen. Mamduh speelt de bal door. Daar is Kosobucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín schiet op doel. Balewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... Balewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Slavic United 7:0

77e minuut.
Brčinović onderschept slim de pass. Brčinović geeft een hoge lob. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Slavic United 8:0

80e minuut.
Balewski trapt de bal weg van het doel. Brčinović kopt de bal weg. Mamduh probeert naar een medespeler te passen. Szwajdych rent richting de bal. Szwajdych schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kosobucki geeft de bal voor. Bandhi geeft de bal voor. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Crispín rent richting de bal. Crispín haalt uit met een fantastische trap. Balewski bokst de bal weg. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Slavic United 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasztelania Małogoszcz 23%, Slavic United 77%.
Kasztelania Małogoszcz - Slavic United 9:0