Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Nowi Rurzyca AC Sailfish Team
433 2017 Tactiek pomoc
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 56.4
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Blandin probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Molina rent richting de bal. Muñoz Molina geeft een hoge lob. Jankowicz rent richting de bal. Jankowicz schiet op doel. Canache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Inworp. Gvardiol met een snelle inworp. Sifounios met een sublieme pass. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman draait met de bal, schiet en ... Nemcsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Canache probeert naar een medespeler te passen. Sifounios kopt de bal weg. Gula is nu in balbezit. Caraiman onderschept slim de pass. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Blandin kopt de bal weg. Kohan heeft problemen om de bal te vangen. Richter is nu in balbezit. Kohan onderschept slim de pass. Kohan schiet op doel. Nemcsák bokst de bal weg.

20e minuut.
Jankowicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Van Buyten komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Muñoz Molina passt de bal met de wreef. Gvardiol rent richting de bal. Cuboni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuboni krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ziętek onderschept slim de pass. Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy passt de bal in één keer door. Van Buyten is nu in balbezit. Van Buyten draait met de bal, schiet en ... Canache bokst de bal weg.

34e minuut.
Cuboni passt de bal in één keer door. Van Buyten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ovčina is nu in balbezit. Jankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jankowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Lion rent richting de bal. Lion geeft een lange en hoge pass. Van Buyten rent richting de bal. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz haalt uit met een fantastische trap. Canache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolf komt het veld opgelopen. Warszawski komt het veld opgelopen. Muñoz Molina met een snelle inworp. Klungelig pakt Dwulicy de bal. Dwulicy geeft een hoge lob. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski schiet op doel. Canache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bar Oz probeert naar een medespeler te passen. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Öztaş. Caraiman raakt geblesseerd tijdens het duel. Kohan wilt de vrije trap nemen. Nemcsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acuña komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Nowi Rurzyca 61%, AC Sailfish Team 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Nowi Rurzyca - AC Sailfish Team 0:0

51e minuut.
Cuboni geeft een hoge lob. Ovčina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovčina geeft de bal voor. Acuña rent richting de bal. Acuña geeft de bal voor. Canache bokst de bal weg. Jankowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Canache bokst de bal weg.

56e minuut.
Ziętek heeft problemen om de bal te vangen. Cuboni rent richting de bal. Cuboni passt de bal in één keer door. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Blandin probeert naar een medespeler te passen. Sifounios controleert de bal met de borst. Öztaş geeft een lange en hoge pass. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski haalt uit met een fantastische trap. Canache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crisan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kohan kan de bal niet met de borst controleren. Cuboni rent richting de bal. Cuboni geeft een lange en hoge pass. Jankowicz is nu in balbezit. Jankowicz haalt uit met een fantastische trap. Canache bokst de bal weg.

78e minuut.
Crisan met een sublieme pass. Ovčina rent richting de bal. Jankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jankowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ziętek is nu in balbezit. Ziętek geeft een hoge lob. Daar is Loponen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bar Oz is nu in balbezit. Bar Oz draait met de bal, schiet en ... Nemcsák bokst de bal weg.

85e minuut.
Gula rent richting de bal. Bar Oz onderschept slim de pass. Bar Oz met een sublieme pass. Caraiman rent richting de bal. Caraiman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Jankowicz met een snelle inworp. Acuña geeft de bal voor. Cuboni rent richting de bal. Cuboni geeft een hoge lob. Jankowicz springt en kopt de bal. Canache bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Nowi Rurzyca 56%, AC Sailfish Team 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Nowi Rurzyca - AC Sailfish Team 0:0