Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.065
  • Stadion: FC RELAKS Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 13675
FC RELAKS Miauczysz FC
zenio Tactiek 4231
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 54.5
formidable Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Pozuelo speelt de bal door. Rašetina rent richting de bal. Rašetina passt de bal met de wreef. Baygır is nu in balbezit. Baygır draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Miauczysz FC 0:1

8e minuut.
Greblo geeft een hoge lob. Szałachowski kopt de bal weg. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RELAKS - Miauczysz FC 1:1

10e minuut.
Szałachowski is nu in balbezit. Szałachowski geeft een lange en hoge pass. Fronczak rent richting de bal. Fronczak schiet op doel. Prygel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Miauczysz FC 2:1

19e minuut.
Greblo kopt de bal weg. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczak rent richting de bal. Fronczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Miauczysz FC 3:1

23e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Stono speelt de bal door. Daar is Espadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozuelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Miauczysz FC 3:2

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Prygel niet meer kan verder spelen. Gaj komt het veld opgelopen. Szałachowski met de inworp. Chappell kan de bal niet met de borst controleren. Chappell geeft een hoge lob. Gaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Guaitamacchi trapt de bal weg van het doel. Greblo kopt de bal weg. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Baygır kan de bal niet met de borst controleren. Sena is nu in balbezit. Sena passt de bal zonder na te denken. Daar is Pozuelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozuelo schiet op doel. De bal raakt de paal. Guaitamacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Klungelig pakt Rašetina de bal. Sena is nu in balbezit. Rašetina rent richting de bal. Pozuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozuelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Corbalán onderschept slim de pass. Corbalán geeft de bal voor. Chappell kopt de bal weg. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Baygır heeft problemen om de bal te vangen. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena speelt de bal door. Pozuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozuelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cimbarle komt het veld opgelopen. Guaitamacchi trapt de bal weg van het doel. Chappell kopt de bal weg. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 50%, Miauczysz FC 50%.
FC RELAKS - Miauczysz FC 3:2

46e minuut.
Middleby probeert naar een medespeler te passen. Sena met een sublieme pass. Pozuelo rent richting de bal. Pozuelo haalt uit met een fantastische trap. Corbalán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Sena heeft problemen om de bal te vangen. Sena met een sublieme pass. Middleby probeert naar een medespeler te passen. Baygır bereikt de bal nog maar net als eerste. Baygır draait met de bal, schiet en ... Guaitamacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Arvanitakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pozuelo rent richting de bal. Pozuelo probeert naar een medespeler te passen. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Szałachowski geeft een lange en hoge pass. Čijunskis kopt de bal weg. Chappell rent richting de bal. Chappell draait met de bal, schiet en ... Gaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Miauczysz FC 4:2

70e minuut.
Fronczak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Giazitzoglou komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Arvanitakis passt de bal in één keer door. Pozuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giazitzoglou rent richting de bal. Giazitzoglou geeft een lange en hoge pass. Rašetina springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Guaitamacchi met een harde bal richting middenveld. Greblo rent richting de bal. Greblo geeft een hoge lob. Chappell is nu in balbezit. Chappell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mauger geeft een hoge lob. Blacharz kopt de bal weg. Mauger is nu in balbezit. Chappell is nu in balbezit. Chappell schiet op doel. Gaj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 59%, Miauczysz FC 41%.
FC RELAKS - Miauczysz FC 4:2