Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic Szczecin Brda Rytel
532 Tactiek naba451
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten adequate
very good Passen average
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Matei probeert naar een medespeler te passen. Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobolewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobolewski krijgt een gele kaart. Guilbert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guilbert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Brda Rytel 1:0

9e minuut.
Toisuta met een harde bal richting middenveld. Nordmark kopt de bal weg. Sarnik heeft problemen om de bal te vangen. Vigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigano draait met de bal, schiet en ... Laszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Guilbert is nu in balbezit. Guilbert passt de bal in één keer door. Vigano is nu in balbezit. Nordmark rent richting de bal. Nordmark schiet op doel. Laszczak bokst de bal weg.

12e minuut.
Nordmark probeert naar een medespeler te passen. Abbasov rent richting de bal. Abbasov met een sublieme pass. Nordmark is nu in balbezit. Nordmark haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Długi probeert naar een medespeler te passen. Hupało is nu in balbezit. Warmolts schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Warmolts krijgt een gele kaart. Hupało is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Żuralski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Toisuta bokst de bal weg.

20e minuut.
Abbasov met een sublieme pass. Vigano speelt de bal door. Szewczak probeert naar een medespeler te passen. Nordmark rent richting de bal. Nordmark schiet op doel. Laszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Guilbert controleert de bal met de borst. Guilbert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ślęczka de bal. Szewczak rent richting de bal. Szewczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Długi met de inworp. Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak verovert de bal door een tackle van achteren. Szewczak haalt uit met een fantastische trap. Laszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guilbert neemt de hoekschop. Nordmark is nu in balbezit. Nordmark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Brda Rytel 2:0

28e minuut.
Guilbert passt de bal zonder na te denken. Vigano met een sublieme pass. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Brda Rytel 3:0

30e minuut.
Matei met een snelle inworp. Guilbert rent richting de bal. Sobolewski begaat een overtreding. Sobolewski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Daar is Sarnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak onderschept slim de pass. Szewczak haalt uit met een fantastische trap. Laszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Brda Rytel 4:0

35e minuut.
Warmolts geeft een lange en hoge pass. Sarnik speelt de bal door. Daar is Długi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak schiet op doel. Laszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Budeš passt de bal met de wreef. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov passt de bal zonder na te denken. Nordmark rent richting de bal. Nordmark schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Budeš passt de bal zonder na te denken. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert met een sublieme pass. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak draait met de bal, schiet en ... Laszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 32%, Brda Rytel 68%.
Atletic Szczecin - Brda Rytel 4:0

52e minuut.
Zydorowicz met een snelle inworp. Śniegocki geeft de bal voor. Warmolts met een sublieme pass. Klungelig pakt Nordmark de bal. Nordmark schiet op doel. Laszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nordmark is nu in balbezit. Nordmark schiet op doel. Laszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Brda Rytel 5:0

54e minuut.
Szewczak met een sublieme pass. Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilbert speelt de bal door. Klungelig pakt Szewczak de bal. Szewczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Laszczak trapt de bal weg van het doel. Warmolts probeert naar een medespeler te passen. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Twórczyński kopt de bal weg. Budeš probeert naar een medespeler te passen. Guilbert speelt de bal door. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Klungelig pakt Matei de bal. Matei met een sublieme pass. Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilbert geeft de bal voor. Nordmark maakt een snoekduik en kopt de bal. Laszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Daar is Abbasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbasov speelt de bal door. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark schiet op doel. Zydorowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Guilbert is nu in balbezit. Guilbert speelt de bal door. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak schiet op doel. Laszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Brda Rytel 6:0

71e minuut.
Nordmark passt de bal met de wreef. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert met een sublieme pass. Szewczak rent richting de bal. Szewczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Abbasov passt de bal in één keer door. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark passt de bal in één keer door. Szewczak rent richting de bal. Szewczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak speelt de bal door. Bucewka probeert de bal met de borst te controleren. Nordmark rent richting de bal. Nordmark haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ślęczka probeert naar een medespeler te passen. Długi bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi passt de bal zonder na te denken. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toisuta trapt de bal weg. Vigano kopt de bal weg. Szewczak rent richting de bal. Szewczak haalt uit met een fantastische trap. Laszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Myllynmaa rent richting de bal. Myllynmaa geeft een hoge lob. Szewczak rent richting de bal. Szewczak draait met de bal, schiet en ... Laszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Brda Rytel 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 29%, Brda Rytel 71%.
Atletic Szczecin - Brda Rytel 7:0