Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakowek Blitzkrieg
OstatniaNadzieja Tactiek professional
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Daar is Storm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szojda. Storm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gabryel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Dzigoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsenigo is nu in balbezit. Orsenigo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Orczykowski is nu in balbezit. Orczykowski passt de bal in één keer door. Budniewski is nu in balbezit. Budniewski geeft de bal voor. Tasic onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Nedev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tasic rent richting de bal. Starosta verovert de bal door een tackle van achteren. Starosta geeft een lange en hoge pass. Szojda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gabryel verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Demartino kopt de bal weg. Feliú rent richting de bal. Feliú speelt de bal door. Storm is nu in balbezit. Storm schiet op doel. Pawelec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kociniak met een sublieme pass. Nedev rent richting de bal. Bęś begaat een overtreding. Bęś krijgt een gele kaart. Nedev raakt geblesseerd tijdens het duel. Arciszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szojda krijgt zijn hoofd ertegen. Popovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Feliú kopt de bal weg. Storm rent richting de bal. Orsenigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm is nu in balbezit. Storm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pawelec met een sublieme pass. Feliú kan de bal niet met de borst controleren. Feliú speelt de bal door. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Szojda rent richting de bal. Lentner begaat een overtreding. Szojda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arciszewski met een snel genomen vrije trap. Starosta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dzigoński onderschept slim de pass. Dzigoński passt de bal in één keer door. Rydzyk probeert naar een medespeler te passen. Storm rent richting de bal. Storm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Blitzkrieg 1:0

38e minuut.
Arciszewski passt de bal in één keer door. Starosta rent richting de bal. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojda onderschept slim de pass. Szojda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Orczykowski probeert naar een medespeler te passen. Budniewski rent richting de bal. Budniewski passt de bal in één keer door. Szojda is nu in balbezit. Szojda haalt uit met een fantastische trap. Popovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 47%, Blitzkrieg 53%.
RKS Rakowek - Blitzkrieg 1:0

50e minuut.
Feliú probeert naar een medespeler te passen. Bęś met een sublieme pass. Orsenigo rent richting de bal. Orsenigo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dzigoński de bal onder controle te krijgen. Pawelec bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szojda passt de bal met de wreef. Budniewski rent richting de bal. Budniewski speelt de bal door. Starosta rent richting de bal. Starosta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Budniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel onderschept slim de pass. Gabryel passt de bal met de wreef. Storm rent richting de bal. Storm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Budniewski de bal. Budniewski passt de bal zonder na te denken. Tasic rent richting de bal. Starosta onderschept slim de pass. Starosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Rakowek - Blitzkrieg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 40%, Blitzkrieg 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Rakowek - Blitzkrieg 1:1