Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krokodylki Lech Poznań Kolejorz
michal Tactiek nowa
39% Balbezit 61%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.7 gemiddelde waardering 60.4
good Schieten good
average Passen excellent
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Zegan speelt de bal door. Keisi is nu in balbezit. Kobiela speelt de bal door. Zenklussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenklussen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rosolia speelt de bal door. Torreti kan de bal niet met de borst controleren. Keisi begaat een overtreding. Keisi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Torreti is nu in balbezit. Schivo is nu in balbezit. Dombek onderschept slim de pass. Torreti onderschept slim de pass. Torreti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torreti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martini komt het veld opgelopen.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosolia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keisi rent richting de bal. Howlett onderschept slim de pass. Howlett geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rosolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolia geeft een lange en hoge pass. Daar is Dombek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schivo rent richting de bal. Schivo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - Lech Poznań Kolejorz 0:1

36e minuut.
Schivo rent richting de bal. Scarrafoni verovert de bal door een tackle van achteren. Scarrafoni passt de bal in één keer door. Zenklussen rent richting de bal. Zenklussen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dikas passt de bal zonder na te denken. Rosolia rent richting de bal. Rosolia geeft de bal voor. Schivo is nu in balbezit. Schivo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Schivo passt de bal zonder na te denken. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini probeert naar een medespeler te passen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. Kessler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - Lech Poznań Kolejorz 0:2

40e minuut.
Rydzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Dikas rent richting de bal. Dikas heeft problemen om de bal te vangen. Dikas geeft de bal voor. Howlett maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - Lech Poznań Kolejorz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 54%, Lech Poznań Kolejorz 46%.
krokodylki - Lech Poznań Kolejorz 0:3

59e minuut.
Howlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Howlett passt de bal zonder na te denken. Schivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivo schiet op doel. Kessler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - Lech Poznań Kolejorz 0:4

60e minuut.
Balaban komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Osbourne onderschept slim de pass. Rosolia probeert naar een medespeler te passen. Schivo rent richting de bal. Schivo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - Lech Poznań Kolejorz 0:5

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buhain komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Martini probeert de bal met de borst te controleren. Scarrafoni onderschept slim de pass. Scarrafoni speelt de bal door. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 50%, Lech Poznań Kolejorz 50%.
krokodylki - Lech Poznań Kolejorz 0:5