Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: J & T Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 17965
Yaro FC Blitzkrieg
YFC Tactiek professional
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 51.8
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Mierzwiak speelt de bal door. Patalan probeert naar een medespeler te passen. Bafia rent richting de bal. Bafia haalt uit met een fantastische trap. Pawelec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - Blitzkrieg 1:0

5e minuut.
Biżek probeert naar een medespeler te passen. Kambuaya kopt de bal weg. Bafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - Blitzkrieg 2:0

11e minuut.
Bafia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzigoński. Bafia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patalan met een snel genomen vrije trap. Kambuaya maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Tokoš met een sublieme pass. Kambuaya is nu in balbezit. Kociniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kociniak krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Jarek onderschept slim de pass. Jarek met een sublieme pass. Dzigoński rent richting de bal. Bafia onderschept slim de pass. Bafia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Kambuaya de bal. Ochodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochodek geeft een hoge lob. Kambuaya rent richting de bal. Kambuaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bafia passt de bal in één keer door. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki met een sublieme pass. Kambuaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambuaya schiet op doel. Pawelec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bafia verovert de bal door een tackle van achteren. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafia is nu in balbezit. Bafia schiet op doel. Pawelec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - Blitzkrieg 3:0

40e minuut.
Pawelec speelt de bal door. Biesicki kopt de bal weg. Patalan kan de bal niet met de borst controleren. Patalan geeft de bal voor. Kambuaya krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bafia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tokoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokoš met een sublieme pass. Kambuaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambuaya haalt uit met een fantastische trap. Pawelec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 27%, Blitzkrieg 73%.
Yaro FC - Blitzkrieg 3:0

62e minuut.
Dzigoński probeert de bal aan de voet te houden. Tokoš met een sublieme pass. Bafia rent richting de bal. Bafia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - Blitzkrieg 4:0

64e minuut.
Tokoš probeert naar een medespeler te passen. Mierzwiak is nu in balbezit. Mierzwiak passt de bal met de wreef. Daar is Bafia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bafia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Ochodek rent richting de bal. Mierzwiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kambuaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambuaya schiet op doel. Pawelec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - Blitzkrieg 5:0

72e minuut.
Kästli komt het veld opgelopen. Mignone komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kambuaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelec speelt de bal door. Arciszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bafia is nu in balbezit. Mignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignone passt de bal in één keer door. Bafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tworkowski is nu in balbezit. Kästli onderschept slim de pass. Kästli met een sublieme pass. Bafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafia haalt uit met een fantastische trap. Pawelec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Klungelig pakt Bafia de bal. Pawelec met een sublieme pass. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli geeft een lange en hoge pass. Bafia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - Blitzkrieg 6:0

85e minuut.
Gortatowski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski geeft de bal voor. Bafia rent richting de bal. Bafia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - Blitzkrieg 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 26%, Blitzkrieg 74%.
Yaro FC - Blitzkrieg 7:0