Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suszki Susza Masters of Elam
41212 off Tactiek nowa
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 43.4
excellent Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Bảo Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wistemo speelt de bal door. Leszek rent richting de bal. Leszek geeft een hoge lob. Radojević springt en kopt de bal. Armfelt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Paepe kan de bal niet met de borst controleren. Paepe speelt de bal door. de Brauwer met een sublieme pass. Szabolcska rent richting de bal. Szabolcska haalt uit met een fantastische trap. Pinedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Lewera geeft een hoge lob. Arcieri is nu in balbezit. Paepe rent richting de bal. Radojević rent richting de bal. Radojević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pitera passt de bal in één keer door. de Brauwer met een sublieme pass. Szabolcska is nu in balbezit. Szabolcska haalt uit met een fantastische trap. Pinedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszki Susza - Masters of Elam 1:0

17e minuut.
Pitera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitera met een sublieme pass. Daar is Szabolcska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabolcska haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Wistemo is nu in balbezit. Wistemo speelt de bal door. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap. Armfelt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suszki Susza - Masters of Elam 1:1

22e minuut.
Wistemo passt de bal zonder na te denken. Lewera rent richting de bal. Lewera passt de bal met de wreef. Szabolcska is nu in balbezit. Szabolcska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cladera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iraheta Sanabria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szabolcska legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pinedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszki Susza - Masters of Elam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suszki Susza 31%, Masters of Elam 69%.
Suszki Susza - Masters of Elam 2:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitera met een snelle inworp. Sagna met een sublieme pass. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszki Susza - Masters of Elam 3:1

52e minuut.
Antonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonini geeft de bal voor. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna geeft een hoge lob. Iraheta Sanabria springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pitera is nu in balbezit. Lewera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pitera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deptuch komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lascu passt de bal in één keer door. Sagna is nu in balbezit. Sagna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt de Brauwer de bal. de Brauwer geeft een lange en hoge pass. Pinedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Leszek passt de bal in één keer door. Wistemo rent richting de bal. Wistemo passt de bal met de wreef. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch schiet op doel. Armfelt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Leszek geeft de bal voor. Deptuch probeert de bal aan de voet te houden. Lascu geeft de bal voor. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suszki Susza 31%, Masters of Elam 69%.
Suszki Susza - Masters of Elam 3:1