Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.068
  • Stadion: Zgleyers Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16950
Zgleyers MKS Poręba
5-3-2 wide Tactiek 4-1-2-1-2
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
51.6 gemiddelde waardering 65.2
solide Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Acanda speelt de bal door. Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal in één keer door. Balicki rent richting de bal. Balicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Klungelig pakt Acanda de bal. Acanda geeft een lange en hoge pass. Balicki rent richting de bal. Balicki draait met de bal, schiet en ... Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Rivas passt de bal in één keer door. Acanda met een sublieme pass. Balicki is nu in balbezit. Balicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zgleyers - MKS Poręba 0:1

14e minuut.
Isle met de inworp. Rivas is nu in balbezit. Rivas geeft de bal voor. Bucur rent richting de bal. Bucur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki is nu in balbezit. Balicki passt de bal met de wreef. Bucur rent richting de bal. Bucur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ochocki komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Marcola geeft de bal voor. Acanda is nu in balbezit. Acanda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rivas de bal. Rivas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szczyżek heeft problemen om de bal te vangen. Sancho geeft een hoge lob. Bucur is nu in balbezit. Bucur schiet op doel. Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

25e minuut.
Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas passt de bal met de wreef. Balicki rent richting de bal. Balicki draait met de bal, schiet en ... Setcki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pulkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Doeltrap. Fauler komt het veld opgelopen. Kruczkowski komt het veld opgelopen. Madej komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kruczkowski is nu in balbezit. Kruczkowski geeft een hoge lob. Fauler rent richting de bal. Fauler schiet op doel. Mincă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zgleyers - MKS Poręba 1:1

45e minuut.
Pajor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgleyers 62%, MKS Poręba 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zgleyers - MKS Poręba 1:1

47e minuut.
Niepiekło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur onderschept slim de pass. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel. Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal zonder na te denken. Setcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rivas met een sublieme pass. Sancho rent richting de bal. Sancho passt de bal zonder na te denken. Bucur rent richting de bal. Bucur haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski bokst de bal weg.

56e minuut.
Kruczkowski probeert naar een medespeler te passen. Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Isle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isle krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pulkowski speelt de bal door. Kruczkowski kopt de bal weg. Isle geeft een hoge lob. Bucur rent richting de bal. Bucur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Sancho met een snelle inworp. Acanda geeft de bal voor. Balicki rent richting de bal. Balicki haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Niepiekło speelt de bal door. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo met een sublieme pass. Fauler is nu in balbezit. Fauler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Israël komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Acanda met de inworp. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rivas naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pajor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pajor kan niet meer verder spelen.

74e minuut.
Ochocki rent richting de bal. Giustiniano verovert de bal door een tackle van achteren. Giustiniano geeft een hoge lob. Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël draait met de bal, schiet en ... Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kempiński probeert naar een medespeler te passen. Madej probeert naar een medespeler te passen. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zgleyers - MKS Poręba 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgleyers 52%, MKS Poręba 48%.
Zgleyers - MKS Poręba 2:1